The Notorious GTA V BeQuizzed

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT YEAR WAS GTA V RELEASED?

Choices:

2015
2013
2014
2016

Right Answer:
2013

Q 2. WHEN SAVING THE GAME, HOW MANY HOURS DOES TREVOR SLEEP FOR?

Choices:

12
10
8
15

Right Answer:
12

Q 3. WHEN SOMEONE SPEAKS TO THE RIGHT SIDE OF MICHAEL, WHY DOES HE TURN TOWARDS THEM?

Choices:

A Glitch In The Programming That Was Left In
The Motion Capture Artist Did It As A Dare
The Motion Capture Actor Was Deaf In His Right Ear
Its A Nod To The Motion Capture Artist’s Political Views

Right Answer:
The Motion Capture Actor Was Deaf In His Right Ear

Q 4. WHO IS THE LONGEST SERVING CHARACTER THAT APPEARED IN GTA V?

Choices:

Willy (Love Fist)
Packie McReary
Lazlo Jones
C.J.

Right Answer:
Lazlo Jones

Q 5. WHAT HAPPENS WHEN YOU DIAL 19993673767 ON YOUR CELL PHONE?

Choices:

Bring Up A Playable Version Of Snake 2
Changes The In-Game Weather
Spawns A Tank
The Phone Explodes And Is Replaced With A Different Model

Right Answer:
The Phone Explodes And Is Replaced With A Different Model

Q 6. WHICH COUNTY IS NOT MENTIONED IN THE GAME?

Choices:

Blaine County
Los Santos County
Vine County
Pelato County

Right Answer:
Vine County

Q 7. WHERE IS THE STUDIO LOCATED THAT DESIGNED GTA V?

Choices:

Canada
Scotland
England
Korea

Right Answer:
Scotland

Q 8. WHICH SUPERMODEL LENT THEIR VOICE TO THE RADIO STATION ‘NON STOP POP FM’?

Choices:

Cara Delevigne
Gisele Bundchen
Denise Richards
Naomi Campbell

Right Answer:
Gisele Bundchen

This isn’t the actual answer, but the quiz takes it as correct.

Q 9. WHAT IS THE NAME OF THE COMMERCIAL AIRPORT IN GTA V?

Choices:

Los Santos International Airport
LS Commercial Airport
San Andreas International Airport
Vinewood International Airport

Right Answer:
Los Santos International Airport

Q 10. HOW MANY STUNT JUMPS ARE IN THE GAME?

Choices:

36
44
26
50

Right Answer:
50

Q 11. WHICH SUPPORT CHARACTER WAS ORIGINALLY MEANT TO BE PLAYABLE BY THE END OF THE GAME?

Choices:

Lester Crest
Lamar Davis
Dave Norton
Jimmy De Santa

Right Answer:
Lamar Davis

Q 12. WHAT GAME DOES JIMMY OFTEN PLAY WHEN AT HOME?

Choices:

Zombie Hoard 2
Righteous Slaughter 7
Saints Low 6
Grand Theft Autonomy V

Right Answer:
Righteous Slaughter 7

Q 13. WHERE DOES THE PROLOGUE TAKE PLACE?

Enter Your Answer:-
North Yankton

Q 14. WHO IS THE TARGET IN THE HOTEL ASSASSINATION MISSION?

Choices:

Jackson Skinner
Isaac Penny
Enzo Bonelli
Brett Lowery

Right Answer:
Brett Lowery

Q 15. WHICH OF THE FOLLOWING IS A PLAYABLE MINI-GAME?

Choices:

QUB3D
Snake 4
Domino5
P111E

Right Answer:
QUB3D

Q 16. WHICH OF THE FOLLOWING IS THE NAME OF ONE OF THE STOCK MARKETS IN THE GAME?

Choices:

NASDAQ
BAWSAQ
SALSEX
LSSEX

Right Answer:
SALSEX

Q 17. THE LAST MISSION WADE TAKES PART IN IS CALLED…?

Choices:

Hang Ten
Hood Safari
Bury The Hatchet
The Jewelry Store Job

Right Answer:
Hang Ten

Q 18. WHO IS MICHAEL’S FIRST VICTIM KILLED/HARMED WHILE YOU PLAY AS HIM?

Choices:

A pedestrian
A random Cop
Simeon
Franklin

Right Answer:
A random Cop

Q 19. WHAT WAS MICHAEL’S NAME BEFORE WIT-SEC?

Choices:

Tonto
Trejo
Townsend
Townley

Right Answer:
Townley

Q 20. WHO KILLED THE GUARD ABOUT TO KILL MICHAEL IN THE PROLOUGE MISSION?

Choices:

Brad
Lester
Trevor
Michael

Right Answer:
Michael

Q 21. WHAT ARE THE NAMES OF MICHAEL’S CHILDREN?

Choices:

Jimmy and Tracey
Frank and Tracey
Jimmy and Lauren
Frank and Crystal

Right Answer:
Jimmy and Tracey

Q 22. WHAT SHOW DOES LAZLOW JONES HOST IN GTA V?

Choices:

Rehab Island
Fame or Shame
Celeb Life
Failed Celebs

Right Answer:
Fame or Shame

Q 23. HOW MUCH IS THE BOX CLIP FOR THE CARBINE RIFLE IN GTA ONLINE?

Choices:

$13,556
$25,550
$31,250
$18,300

Right Answer:
$25,550

Q 24. HOW MUCH IS THE VACCA IN GTA V ONLINE?

Choices:

$180,000
$205,000
$225,000
$240,000

Right Answer:
$240,000

Q 25. HOW MUCH IS THE HEXER IN GTA V ONLINE?

Choices:

$8000
$15,000
$13,000
$11,000

Right Answer:
$15,000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads