The Ultimate League of Legends QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT YEAR DID LEAGUE OF LEGENDS DEBUT?

Choices:

2008
2009
2010
2011

Right Answer:
2009

Q 2. WHICH GAME DEVELOPER CREATED LOL?

Choices:

Riot
Activision Blizzard
Nintendo
Rockstar Games

Right Answer:
Riot

Q 3. AS OF JULY 2021, HOW MANY CHAMPIONS ARE THERE?

Choices:

128
140
156
165

Right Answer:
156

Q 4. WHAT DOES A “SKIN” REFER TO IN THE GAME?

Choices:

A form of currency
A specific weapon for a champion
A resource used to upgrade a champions level
An alternate color scheme or appearance for a champion

Right Answer:
An alternate color scheme or appearance for a champion

Q 5. SOME CLASSES OF CHAMPIONS INCLUDE TANKS AND MAGES. HOW MANY TOTAL CLASSES ARE THERE?

Choices:

7
5
4
3

Right Answer:
7

Q 6. WHICH OF THESE CHAMPIONS IS A MAGE?

Choices:

Sona
Miss Fortune
Annie
Leona

Right Answer:
Annie

Q 7. WHO IS THIS CHAMPION?

Choices:

Warwick
Olaf
Sett
Garen

Right Answer:
Garen

Q 8. WHICH OF THESE CHAMPIONS IS GAREN’S SIBLING?

Choices:

Lux
Annie
Braum
Shen

Right Answer:
Lux

Q 9. WHAT IS POPPY KNOWN AS?

Choices:

Champion of the Hammer
Keeper of the Hammer
Goddess with the Hammer
Master of the Hammer

Right Answer:
Keeper of the Hammer

Q 10. WHICH OF THESE CHAMPIONS HAS THE MOST SKINS?

Choices:

Lux
Katarina
Ezreal
Leona

Right Answer:
Ezreal

Q 11. WHO CREATED BLITZCRANK?

Choices:

Dr. Mundo
Ashe
Kennen
Viktor

Right Answer:
Viktor

Q 12. WHAT TYPE OF GAME IS LEAGUE OF LEGENDS CONSIDERED?

Choices:

Multiplayer online battle arena (MOBA)
Massively multiplayer online role-playing games (MMORPG)
First person shooter
Real time strategy

Right Answer:
Multiplayer online battle arena (MOBA)

Q 13. WHAT IS THE NAME OF THE CONTINENT WHERE THE LEAGUE OF LEGENDS RESIDES?

Choices:

Tuscon
Demacia
Valoran
Bandle City

Right Answer:
Valoran

Q 14. WHICH OF THESE CHAMPIONS HAS BLIND?

Choices:

Nocturne
Master Yi
Teemo
Jax

Right Answer:
Teemo

Q 15. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Zaggs
Zoggs
Ziggs
Zeggs

Right Answer:
Ziggs

Q 16. WHAT IS MISS FORTUNE’S FIRST NAME?

Choices:

Sarah
Anne
Samantha
Melissa

Right Answer:
Sarah

Q 17. WHO MURDERED VAYNE’S PARENTS?

Choices:

Soraka
Lux
Evelynn
Katarina

Right Answer:
Evelynn

Q 18. GRAGAS BREWS HIS OWN BRAND OF ALCOHOL KNOW AS WHAT?

Choices:

Grag’s Brew
Graggy Ice
Magic Grag
Groggy Grag

Right Answer:
Graggy Ice

Q 19. WHICH CHAMPION’S SELECTION QUOTE IS “JOIN THE GLORIOUS EVOLUTION.”?

Choices:

Viktor
Volibear
Warwick
Fizz

Right Answer:
Viktor

Q 20. WHICH CHAMPION’S TITLE IS

Choices:

Graves
Braum
Vi
Amumu

Right Answer:
Amumu

Q 21. WHAT DOES CAITLYN USE AS BAIT IN HER TRAPS?

Choices:

Cookies
Chocolate
Cupcakes
Donuts

Right Answer:
Cupcakes

Q 22. WHAT IS ZOE’S ULTIMATE?

Choices:

Cross Jump
Platform Travel
Travel Diver
Portal Jump

Right Answer:
Portal Jump

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads