The Ultimate Loki BeQuizzed

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT IS LOKI THE GOD OF?

Choices:

Chaos
Love
Mischief
Mayhem

Right Answer:
Mischief

Q 2. WHERE WAS LOKI BORN?

Choices:

Vanaheim
Asgard
Midgard
Jotunheim

Right Answer:
Jotunheim

Q 3. WHICH ACTOR CURRENTLY PLAYS LOKI IN THE MARVEL CINEMATIC UNIVERSE?

Choices:

Tom Hiddleston
Tom Holland
Chris Evans
Jeremy Renner

Right Answer:
Tom Hiddleston

Q 4. WHO IS LOKI’S BIOLOGICAL FATHER?

Choices:

Tyr
Odin
Laufey
Bor

Right Answer:
Laufey

Q 5. WHICH INFINITY STONE POWERED LOKI’S SCEPTER?

Choices:

Mind Stone
Power Stone
Soul Stone
Reality Stone

Right Answer:
Mind Stone

Q 6. AS CHILDREN, WHAT DID LOKI DISGUISE HIMSELF AS BEFORE STABBING HIS BROTHER?

Choices:

Spider
Bat
Snake
Scorpion

Right Answer:
Snake

Q 7. WHICH MARVEL CINEMATIC UNIVERSE FILM DID LOKI FIRST APPEAR IN?

Choices:

Iron Man
Thor
The Incredible Hulk
Captain America

Right Answer:
Thor

Q 8. WHAT IS LOKI’S PERSONAL TALENT?

Choices:

Painting
Comedy
Dancing
Singing

Right Answer:
Singing

Q 9. ACCORDING TO THE COMICS, WHAT WAS REVEALED AS LOKI’S WEAKNESS?

Choices:

Heat
Water
Metal
Radiation

Right Answer:
Water

Q 10. IN THE MARVEL COMIC UNIVERSE, WHAT IS THE NAME OF LOKI’S DAUGHTER?

Choices:

Freya
Abigail
Sif
Hela

Right Answer:
Hela

Q 11. WHERE DOES LOKI END UP AFTER AVENGERS: ENDGAME?

Choices:

Egypt
Mongolia
India
Malaysia

Right Answer:
Mongolia

Q 12. AS OF 2021, HOW MANY FILMS HAS LOKI APPEARED IN?

Choices:

5
6
7
8

Right Answer:
7

Q 13. WHEN DID THE FIRST EPISODE OF THE LOKI SERIES DEBUT ON DISNEY+?

Choices:

May 2, 2021
May 9, 2021
June 2, 2021
June 9, 2021

Right Answer:
June 9, 2021

Q 14. WHAT DOES TVA STAND FOR?

Choices:

Time Variance Authority
Time Velocity Authority
Transporting Velocity Authority
Transverse Variance Authority

Right Answer:
Time Variance Authority

Q 15. WHICH ACTOR PLAYS MOBIUS IN THE DISNEY+ SERIES?

Choices:

Luke Wilson
Owen Wilson
Ben Stiller
Adam Sandler

Right Answer:
Owen Wilson

Q 16. IN THE LOKI TV SERIES, WHO DID SYLVIE KIDNAP?

Choices:

B-15
B-20
C-15
C-20

Right Answer:
C-20

Q 17. IN THE COMIC, LOKI TURNS HIMSELF INTO A WOMAN AND PRETENDS TO BE WHICH HERO’S GIRLFRIEND?

Choices:

Thor
Wolverine
Spider-Man
Iron Man

Right Answer:
Thor

Q 18. IN THE DISNEY+ SERIES, WHERE WAS MOBIUS INVESTIGATING WHEN HE FIRST HEARD OF LOKI?

Choices:

Normandy
Île-de-France
Burgundy
Aix-En

Right Answer:
Aix-En

Q 19. IN THE DISNEY+ SERIES, WHAT YEAR WAS LAMENTIS-1 DESTROYED?

Choices:

2077
2082
2087
2092

Right Answer:
2077

Q 20. WHAT DID LOKI USE TO ESCAPE THE BATTLE OF NEW YORK?

Choices:

Loki’s Scepter
Tesseract
Mind Stone
Reality Stone

Right Answer:
Tesseract

Q 21. WHO ORIGINALLY CREATED THE TVA?

Choices:

Thor
Thanos
He Who Remains
The Time Keepers

Right Answer:
He Who Remains

Q 22. WHAT WAS THE TITLE OF THE COMIC IN WHICH LOKI MADE HIS DEBUT?

Choices:

Time Travel #21
Journey into Mystery #85
Amazing Adventures #3
Into the Fire #41

Right Answer:
Journey into Mystery #85

Q 23. WHAT RACE IS LOKI BORN AS?

Choices:

Pluvian
Kree
Frost Giant
Titan

Right Answer:
Frost Giant

Q 24. HOW MANY KIDS DOES LOKI HAVE?

Choices:

4
3
2
1

Right Answer:
4

Q 25. IN THE COMIC SERIES, VOTE LOKI, WHICH COUNTRY DOES LOKI ALMOST BECOME THE LEADER OF?

Choices:

United States
France
Germany
China

Right Answer:
United States

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads