Ultimate Disney Fan BeQuizzed

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT WAS THE FIRST FULL-LENGTH FEATURE FILM EVER CREATED BY DISNEY?

Choices:

Lady and the Tramp
Snow White and the Seven Dwarfs
Fantasia
Lion King

Right Answer:
Snow White and the Seven Dwarfs

Q 2. IN WHICH MOVIE DID MICKEY MOUSE MAKE HIS DEBUT?

Choices:

Oswald the Lucky Rabbit
Hello, Mickey Mouse
Steamboat Willie
The Barnyard Battle

Right Answer:
Steamboat Willie

Q 3. WHAT WAS THE ORIGINAL NAME THAT WALT DISNEY WANTED MICKEY MOUSE TO BE CALLED?

Choices:

Mortimer
Walt
Maximus
Willie

Right Answer:
Mortimer

Q 4. IN BEAUTY AND THE BEAST, HOW MANY EGGS DOES ADULT GASTON EAT PER DAY?

Choices:

12 dozen eggs
6 dozen eggs
5 dozen eggs
2 dozen eggs

Right Answer:
5 dozen eggs

Q 5. THE CHESIRE CAT IN ALICE IN WONDERLAND IS MOST KNOWN FOR WHAT FEATURE?

Choices:

Eyes
Tail
Whiskers
Smile

Right Answer:
Smile

Q 6. WHICH OF THE FOLLOWING IS NOT THE NAME OF A DWARF FROM SNOW WHITE AND THE SEVEN DWARFS?

Choices:

Bashful
Grumpy
Sneezy
Angry

Right Answer:
Angry

Q 7. WHAT IS THE NAME OF THE YOUNGEST CHILD IN THE INCREDIBLES FAMILY?

Choices:

Bob
Jack-Jack
Dash
Victor

Right Answer:
Jack-Jack

Q 8. WHICH ONE OF THESE DISNEY PRINCESSES WEARS PANTS?

Choices:

Elsa
Merida
Moana
Jasmine

Right Answer:
Jasmine

Q 9. WHAT IS THE ADDRESS OF THE PLACE THAT NEMO GETS TAKEN TO IN FINDING NEMO?

Choices:

42 King Kangaroo Lane, Mosman, Australia
42 Bradleys Head Rd, Mosman, Australia
42 Bennelong Point, Sydney, Australia
42 Wallaby Way, Sydney, Australia

Right Answer:
42 Wallaby Way, Sydney, Australia

Q 10. WHO PLAYS THE ROLE OF MAUI IN THE MOVIE, MOANA?

Choices:

Dwayne Johnson
Jason Momoa
Denzel Washington
Will Smith

Right Answer:
Dwayne Johnson

Q 11. WHERE DOES THE MOVIE “THE PRINCESS AND THE FROG” TAKE PLACE?

Choices:

Paris
New Orleans
Memphis
Nashville

Right Answer:
New Orleans

Q 12. IN DISNEY WORLD, THE CASTLE IN MAGIC KINGDOM IS CINDERELLA’S. IN DISNEYLAND, WHOSE CASTLE IS IT?

Choices:

Sleeping Beauty
Cinderella
Belle
Elsa

Right Answer:
Sleeping Beauty

Q 13. IN PETER PAN, WHAT IS THE NAME OF THE FAMILY’S DOG?

Choices:

Daphne
Sally
Nana
Pam

Right Answer:
Nana

Q 14. WHICH OF THE FOLLOWING MOVIES WAS RELEASED MOST RECENTLY?

Choices:

Aladdin
Big Hero 6
Incredibles
Finding Nemo

Right Answer:
Big Hero 6

Q 15. HOW MANY DISNEY RESORT DESTINATIONS ARE THERE IN THE WORLD?

Choices:

2
4
6
8

Right Answer:
6

Q 16. THE SONG “I’LL MAKE A MAN OUT OF YOU”, SUNG BY DONNY OSMOND, IS FROM WHAT MOVIE?

Choices:

The Princess and the Frog
Frozen
The Little Mermaid
Mulan

Right Answer:
Mulan

Q 17. WHAT IS THE NAME OF THE DISNEY STREAMING SERVICE?

Choices:

Disney+
Disney Premium
WatchDisney
DisneyNow

Right Answer:
Disney+

Q 18. WHAT ARE THE NAMES OF HADES’ TWO SIDEKICKS IN THE MOVIE, HERCULES?

Choices:

Hermes and Ares
Dunky and Punky
Pain and Panic
Thing 1 and Thing 2

Right Answer:
Pain and Panic

Q 19. WHAT WAS THE ORIGINAL NAME OF WALT DISNEY STUDIOS?

Choices:

Disney Brothers Cartoon Studios
Roy and Walt Disney Studios
Mickey Mouse and Co. Studios
Disney Animation Studios

Right Answer:
Disney Brothers Cartoon Studios

Q 20. THE TWILIGHT ZONE TOWER OF TERROR IS LOCATED AT WHICH PARK IN DISNEY WORLD?

Choices:

Magic Kingdom
Animal Kingdom
Epcot
Hollywood Studios

Right Answer:
Hollywood Studios

Q 21. COMPLETE THE MISSING LYRIC FROM THE SONG “PART OF YOUR WORLD” FROM THE LITTLE MERMAID: “I WANNA BE WHERE THE PEOPLE ARE, I WANNA SEE, WANNA SEE THEM __. WALKING AROUND ON THOSE – WHAT DO YOU CALL ‘EM? OH, FEET!”

Choices:

runnin’
dancin’
movin’
jumpin’

Right Answer:
dancin’

Q 22. IN THE MOVIE FROZEN, WHAT DOES OLAF LIKE?

Choices:

Hot chocolate
Cold hands
Warm hugs
Ice sculptures

Right Answer:
Warm hugs

Q 23. IN RATATOUILLE, WHO IS REMY’S HERO?

Choices:

Anthony Bordaine
Auguste Gusteau
Julia Child
Jacques Pepin

Right Answer:
Auguste Gusteau

Q 24. IN TOY STORY 3, WHAT IS THE NAME OF THE DAYCARE THAT ANDY’S TOYS END UP GETTING TAKEN TO?

Choices:

Toddler Town
Helping Hands Academy
Little Ducklings Daycare
Sunnyside Daycare

Right Answer:
Sunnyside Daycare

Q 25. HOW MANY COUNTRIES CAN YOU VISIT IN THE EPCOT WORLD SHOWCASE IN DISNEY WORLD?

Choices:

15
13
11
9

Right Answer:
11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads