Ultimate Minecraft QuizDiva 4

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. HOW CAN YOU GIVE EXTRA DAMAGE TO A WATER-BASED MOB?

Choices:

Suffocation
Trident enchanted with impaling
Poison the water
Potion of healing

Right Answer:
Trident enchanted with impaling

Q 2. WHAT DID CREEPERS USE TO DO IN THE 2009 VERSION?

Choices:

Jump to explode
Implode
Explode when you were near
Explode when they die

Right Answer:
Explode when they die

Q 3. AN ENDERMAN WON’T ATTACK YOU IF YOU’RE WEARING WHICH OBJECT?

Choices:

Leather Cap
Enchanted Diamond Helmet
Carved Pumpkin
Skull

Right Answer:
Carved Pumpkin

Q 4. WHICH OF THESE METHODS CAN BE USED TO ENCHANT AN ITEM?

Choices:

Loot Boxes
Using the hammer and anvil
Reading an enchantment from a book
Cheat Codes

Right Answer:
Reading an enchantment from a book

Q 5. WHICH OF THESE WAS THE SECOND MOB ADDED TO MINECRAFT?

Choices:

Slime
Skeleton
Creeper
Illusioner

Right Answer:
Illusioner

Q 6. HOW MANY LEVELS DOES A BEEHIVE HAVE?

Choices:

4
6
8
5

Right Answer:
5

Q 7. WHICH IS THE ONLY HOSTILE MOB IN THE GAME UNABLE TO DEAL YOU DAMAGE?

Choices:

Stray
Iron Golem
Small Slime
Snow Golem

Right Answer:
Small Slime

Q 8. WHAT IS THE RAREST ORE IN THE GAME?

Choices:

Emerald
Diamond
Nether Gold
Ruby

Right Answer:
Emerald

Q 9. WHICH ONE OF THESE CAN’T THE ENDER DRAGON BREAK?

Choices:

End Stone
Bedrock
All of these
Obsidian

Right Answer:
All of these

Q 10. WHICH OF THE FOLLOWING MOBS DROP ZERO XP?

Choices:

Bats
Pigs
Sheep
Chicken

Right Answer:
Bats

Q 11. WHICH MOB DOESN’T TAKE FALL DAMAGE?

Choices:

Witch
Ghast
Magna Cube
Snowman

Right Answer:
Magna Cube

Q 12. WHAT IS NEEDED TO MAKE A LEAD?

Choices:

Bamboo and String
Bamboo and Leather
String and Leather
String and Slimeball

Right Answer:
String and Slimeball

Q 13. WHICH ARMOR IS BETTER, GOLD OR LEATHER?

Choices:

Gold
Leather
They’re the same
Neither of them are good

Right Answer:
Gold

Q 14. WHAT IS THE NEW ENCHANTMENT IN MINECRAFT NETHER UPDATE?

Choices:

Soul Speed
Soul Fast
Depth Strider
Feather Falling

Right Answer:
Soul Speed

Q 15. WHO IS HEROBRINE?

Choices:

Notch
Notch’s Brother
Notch’s Son
Evil Steve

Right Answer:
Notch’s Brother

Q 16. HOW LONG DOES A PLAYER HAVE LEFT TO LIVE ONCE THEY RUN OUT OF DRUMSTICKS IN THE FOOD BAR?

Choices:

1 minute
2 minutes and 10 seconds
1 minute and 20 seconds
3 min and 30 seconds

Right Answer:
1 minute and 20 seconds

Q 17. WHAT YEAR DID MINECRAFT 1.15 COME OUT?

Choices:

2011
2013
2015
2019

Right Answer:
2019

Q 18. WHICH VERSION OF MINECRAFT IS THE OLDEST?

Choices:

Java
Educational
PE
Xbox 360

Right Answer:
Java

Q 19. CREEPER IS A WRONG CREATION OF WHAT?

Choices:

Cow
Pig
Alex
Chicken

Right Answer:
Pig

Q 20. WHAT IS THE MOST DURABLE AND POWERFUL MATERIAL IN MINECRAFT?

Choices:

Diamond
Emerald
Steel
Netherite

Right Answer:
Netherite

Q 21. WHICH VERSION HAS THE MOST MODS?

Choices:

1.0
1.1
1.5
1.7

Right Answer:
1.7

Q 22. WHAT IS THE F2 KEY USED FOR?

Choices:

Radar
Screenshots
Enabling Cheats
Nothing

Right Answer:
Enabling Cheats

Q 23. IN WHICH NIGHT DOES THE SLIMES SPAWN THE MOST?

Choices:

Full Moon Nights
First Quarter Nights
New Moon Nights
Waning Gibbous Nights

Right Answer:
Full Moon Nights

Q 24. HOW MUCH XP DOES THE ENDER DRAGON DROP FOR THE FIRST TIME?

Choices:

5000
18000
26000
12000

Right Answer:
12000

Q 25. WHICH IS THE FASTER PICKAXE? (WITHOUT ENCHANTMENT)

Choices:

Diamond
Gold
Netherite
Iron

Right Answer:
Gold

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads