Video Quiz Extravaganza VideoQuizStar

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Let’s start off easy with our first video: One of these ladies from the Roaring Twenties is different from the others. Can you find her in just a quarter of a minute?

Choices:

7
6
4
2
5
3
1

Right Answer:
5

Q 2. One Smiley is not like the others.Where is it? Play the video and try to spot it.

Choices:

A1
B1
A2
B2
B3
A3

Right Answer:
B3

Q 3. Finding the odd one out was too easy? Well, how about finding two identical emojis among a group of 52? Press Play and put your attention to the test!

Choices:

C8 + E3
B1 + C7
B4 + E8
B1 + D9
B6 + D11
B3 + E4

Right Answer:
B1 + D9

Q 4. One of the distinguished gentlemen in this video is different from the others. Put on your monocle and try to find him!

Choices:

5
2
1
4
3

Right Answer:
2

Q 5. Can you spot the two identical pets in this menagerie?

Choices:

Beige Pugs
Spotted Rabbits
White Chickens
Black Cats
Spotted Dogs
Grey Cats
Striped Cats
White Dogs

Right Answer:
White Chickens

Q 6. See if you can find the number 8 in this fast-paced video!

Choices:

B1
A2
B3
B2
A3
A1

Right Answer:
A1

Q 7. There’s an amphibian hiding in the autumn foliage. Can you find it before time runs out?

Choices:

B2
A3
A1
B3
A2
B1

Right Answer:
B3

Q 8. Can you find your way around the final frontier? Try and find the two identical objects at warp speed!

Choices:

A3 + E5
A4 + E4
C1 + E3
A4 + E9
B8 + C1
C6 + D2
A2 + D8
B4 + D5

Right Answer:
B8 + C1

Q 9. Can you spot the penultimate letter of the alphabet in our penultimate video?

Choices:

C3
C2
A1
B2
C1
B3
B1
A3
A2

Right Answer:
B3

Q 10. Which animal appears only once in this last video?

Choices:

Owl
Butterfly
Stag
Hedgehog
Bear
Unicorn
Crow
Wolf

Right Answer:
Crow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads