Brawl Stars Brawler QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Name this Brawler!

Choices:

Meg
Rosa
Jessie
Tara

Right Answer:
Rosa

Q 2. Name this Brawler!

Choices:

Griff
Brock
Colt
Surge

Right Answer:
Griff

Q 3. Name this Brawler!

Choices:

Colonel Ruffs
Poco
Gene
Carl

Right Answer:
Carl

Q 4. Name this Brawler!

Choices:

Leon
Edgar
Buzz
Surge

Right Answer:
Edgar

Q 5. Name this Brawler!

Choices:

Sandy
Tara
Penny
Crow

Right Answer:
Sandy

Q 6. Name this Brawler!

Choices:

Amber
Jacky
Emz
Bibi

Right Answer:
Emz

Q 7. Name this Brawler!

Choices:

Buzz
Colt
Mr. P
Rico

Right Answer:
Mr. P

Q 8. Name this Brawler!

Choices:

Spike
Frank
Darryl
Stu

Right Answer:
Stu

Q 9. Name this Brawler!

Choices:

Nani
El Primo
Griff
Gene

Right Answer:
Nani

Q 10. Name this Brawler!

Choices:

Frank
Gale
Squeak
El Primo

Right Answer:
Gale

Q 11. Name this Brawler!

Choices:

Max
Ash
Barley
Leon

Right Answer:
Leon

Q 12. Name this Brawler!

Choices:

Meg
Nita
Belle
Emz

Right Answer:
Belle

Q 13. Name this Brawler!

Choices:

Bull
Colt
Surge
Gale

Right Answer:
Bull

Q 14. Name this Brawler!

Choices:

Lou
Spike
Tick
Brock

Right Answer:
Tick

Q 15. Name this Brawler!

Choices:

Belle
Colette
Shelly
Amber

Right Answer:
Amber

Q 16. Name this Brawler!

Choices:

Surge
Nani
Colt
Brock

Right Answer:
Surge

Q 17. Name this Brawler!

Choices:

Amber
Penny
Meg
Piper

Right Answer:
Meg

Q 18. Name this Brawler!

Choices:

Edgar
Poco
Stu
Griff

Right Answer:
Poco

Q 19. Name this Brawler!

Choices:

Frank
Gene
Tick
El Primo

Right Answer:
Frank

Q 20. Name this Brawler!

Choices:

Penny
Piper
Rosa
Sprout

Right Answer:
Piper

Q 21. Name this Brawler!

Choices:

Penny
Colette
Tara
Shelly

Right Answer:
Tara

Q 22. Name this Brawler!

Choices:

Dynamike
Spike
Ash
8-Bit

Right Answer:
Dynamike

Q 23. Name this Brawler!

Choices:

Bo
Colt
8-Bit
Ash

Right Answer:
Ash

Q 24. Name this Brawler!

Choices:

Byron
Frank
Mortis
Stu

Right Answer:
Mortis

Q 25. Name this Brawler!

Choices:

Barley
Mr. P
Edgar
Max

Right Answer:
Max

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads