Candy Quiz BeQuizzed

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT IS THE NAME OF THIS CANDY?

Choices:

Sugar Treats
Candy Cones
Candy Corn
Sweet Cones

Right Answer:
Candy Corn

Q 2. WHAT ARE WARHEADS KNOWN FOR?

Choices:

Chocolate in the middle
Extreme sour taste
Chewy taffy
Crunchy peanuts on top

Right Answer:
Extreme sour taste

Q 3. WHICH CANDY BAR WAS NAMED AFTER THE FAMILY HORSE?

Choices:

Snickers
Kit Kat
Tootsie Roll
Starburst

Right Answer:
Snickers

Q 4. WHICH CANDY’S SLOGAN IS,”IT MELTS IN YOUR MOUTH, NOT YOUR HAND.”

Choices:

Kit Kat
Twix
Crunch
M&M’s

Right Answer:
M&M’s

Q 5. WHAT M&M COLOR WAS DISCONTINUED IN THE 1970S DUE TO SAFETY CONCERNS BUT THEN REINTRODUCED IN 1987?

Choices:

Red
Blue
Green
Yellow

Right Answer:
Red

Q 6. WHICH CANDY DID THIS CHARACTER OFTEN APPEAR IN COMMERCIALS FOR?

Choices:

Almond Joy
Milky Way
Tootsie Pop
Bazooka Bubble Gum

Right Answer:
Tootsie Pop

Q 7. WHICH CANDY BAR ORIGINALLY CAME IN THREE PIECES AND HAD THREE DIFFERENT FLAVORS?

Choices:

Skittles
3 Musketeers
M&M’s
Butterfingers

Right Answer:
3 Musketeers

Q 8. WHICH U.S. HOLIDAY SEES THE HIGHEST CANDY SALES?

Choices:

Valentine’s Day
Christmas
Easter
Halloween

Right Answer:
Halloween

Q 9. WHAT ARE THESE CALLED?

Choices:

Gummy Chews
Chewy Bears
Gummy Bears
Rainbow Chewies

Right Answer:
Gummy Bears

Q 10. BEFORE SUGAR BECAME THE MAIN INGREDIENT IN CANDY, WHAT INGREDIENT WAS USED?

Choices:

Honey
Fruit
Oil
Syrup

Right Answer:
Honey

Q 11. WHAT’S IN THE CENTER OF A FERRERO ROCHER CANDY?

Choices:

Dried fruit
Liquid milk chocolate
A Hershey Kiss
A whole hazelnut

Right Answer:
A whole hazelnut

Q 12. WHICH CANDY WAS INVENTED IN 1896?

Choices:

Dots
M&M’s
Tootsie Rolls
Bubble gum

Right Answer:
Tootsie Rolls

Q 13. WHICH CANDY’S SLOGAN IS, “THE GREAT AMERICAN CHOCOLATE BAR”?

Choices:

Hershey bar
Snickers
Butterfinger
Kit Kat

Right Answer:
Hershey bar

Q 14. WHAT CANDY COMPANY MAKES THESE?

Choices:

REZ
PENZ
PEZ
PERZ

Right Answer:
PEZ

Q 15. WHICH CANDY’S SLOGAN IS, “TASTE THE RAINBOW”?

Choices:

Skittles
Mentos
Starbursts
Life Savers

Right Answer:
Skittles

Q 16. WHERE DID HARIBO SWEETS ORIGINATE FROM?

Choices:

Sweden
Germany
Japan
France

Right Answer:
Germany

Q 17. HOW LONG DID IT USED TO MAKE ONE SINGLE PEEP?

Choices:

6 hours
17 hours
27 hours
48 hours

Right Answer:
27 hours

Q 18. WHICH WAS THE FIRST CANDY BAR TO COMBINE CHOCOLATE WITH CRISPED RICE?

Choices:

Milky Way
Kit Kat
Butterfingers
Nestle Crunch

Right Answer:
Nestle Crunch

Q 19. WHICH OF THESE FLAVORS WAS NOT AN ORIGINAL FLAVOR OF LIFE SAVERS?

Choices:

Grape
Lemon
Lime
Cherry

Right Answer:
Cherry

Q 20. OTTO SCHNERING INVENTED TWO OF THE MOST WELL KNOWN CANDY BARS – ONE WAS BABY RUTH. WHAT WAS THE OTHER ONE?

Choices:

Butterfingers
Kit Kat
Almond Joy
Dum Dum pops

Right Answer:
Butterfingers

Q 21. WHAT CANDY WAS ORIGINALLY NAMED OPAL FRUITS?

Choices:

Life Savers
Necco Wafers
Smarties
Starbursts

Right Answer:
Starbursts

Q 22. WHAT IS THE NAME OF THIS CANDY?

Choices:

Lollipop Ring
Ring Pop
Candy Jewelry
Ring Gems

Right Answer:
Ring Pop

Q 23. WHICH CANDY WAS MEANT TO MIMIC THE TASTE OF A MALTED CHOCOLATE MILKSHAKE?

Choices:

Butterfingers
Milky Way
Twix
Whoppers

Right Answer:
Milky Way

Q 24. WHAT IS THIS CANDY CALLED?

Choices:

Rock Pops
Crystal Pops
Crystal Candy
Rock Candy

Right Answer:
Rock Candy

Q 25. WHAT CANDY WAS ORIGINALLY NAMED KANDY KAKE?

Choices:

Baby Ruth
Candy Canes
Kit Kat
Almond Joy

Right Answer:
Baby Ruth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads