Roblox Anime Fighting Simulator Challenge BeQuizzed

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. STRENGTH GAIN = TRAINING ZONE MULTIPLIER X __________________?

Choices:

Player’s Strength multiplier
Player’s Level
Player’s Weapon power
Player’s Experience multiplier

Right Answer:
Player’s Strength multiplier

Q 2. WHAT IS THE REQUIRED STRENGTH FOR THE GYM?

Choices:

1000
10000
100000
1000000

Right Answer:
10000

Q 3. WHAT ANIME ARE QUIRKS FROM?

Choices:

One Piece
Boku No Hero
Attack on Titan
Demon Slayer

Right Answer:
Boku No Hero

Q 4. WHAT ANIME ARE SWORD STYLES FROM?

Choices:

Demon Slayer
One Piece
Naruto
Jujutsu Kaisen

Right Answer:
Demon Slayer

Q 5. WHAT ANIME ARE CURSED TECHNIQUES FROM?

Choices:

One Piece
Attack on Titan
Black Clover
Jujutsu Kaisen

Right Answer:
Jujutsu Kaisen

Q 6. WHAT ANIME ARE GRIMOIRES FROM?

Choices:

Fire Force
Black Clover
One Piece
Full Metal Alchemist

Right Answer:
Black Clover

Q 7. WHAT DOES THE JET QUIRK DO?

Choices:

Allows the user to remove the effects of gravity from solid things upon touching them
Allows the user to to expel air from their feet
Gives you 2 additional arms
Allows you to create air blasts of immense power.

Right Answer:
Allows the user to to expel air from their feet

Q 8. WHICH OF THESE BOSSES IS THE SLOWEST?

Choices:

Demon Fox
Broli
Masked Villain
Beast King

Right Answer:
Demon Fox

Q 9. THE MASKED VILLAIN’S ABILITY IS?

Choices:

Chidori
Tailed Beast Bomb
All for One
One for All

Right Answer:
All for One

Q 10. WHAT ANIME IS THE BEAST MONKEY FROM?

Choices:

Fire Force
One Piece
Black Clover
Attack on Titan

Right Answer:
Attack on Titan

Q 11. NICHOLAS THE RENEGADE IS FROM WHAT ANIME?

Choices:

Sword Art Online
Gurren Lagann
Black Clover
Full Metal Alchemist

Right Answer:
Sword Art Online

Q 12. CARROT IS FROM WHAT ANIME?

Choices:

Hunter x Hunter
One Piece
Sword Art Online
Fire Force

Right Answer:
One Piece

Q 13. FLYING THUNDER GOD ALLOWS THE PLAYER TO DO WHAT?

Choices:

Copy other player’s moves
See chakra points in other players
Teleport to marked objects
Manipulate Attractive and Repulsive forces

Right Answer:
Teleport to marked objects

Q 14. WHICH OF THESE MOVES HAS THE LONGEST COOLDOWN?

Choices:

Skeleton Transform
Kunai Wings
Universal Copy
Fox Cloak

Right Answer:
Universal Copy

Q 15. WHICH SWORD MASTER QUEST REWARDS YOU WITH DARK EXCALIBUR?

Choices:

9
8
17
14

Right Answer:
14

Q 16. DIMENSION 2 IS BASED OFF WHICH ANIME?

Choices:

Naruto
Attack on Titan
Boku No Hero
Dragon Ball

Right Answer:
Dragon Ball

Q 17. DIMENSION 1 IS BASED OFF WHICH ANIME?

Choices:

Black Clover
Sword Art Online
Naruto
Jujutsu Kaisen

Right Answer:
Naruto

Q 18. WHICH OF THE DIMENSIONS IS BASED OFF ONE PIECE?

Choices:

1
3
4
6

Right Answer:
3

Q 19. WHICH DIMENSION IS BASED OFF ATTACK ON TITAN?

Choices:

5
4
2
3

Right Answer:
5

Q 20. WHICH OF THESE IS A LEGENDARY CHAMPION?

Choices:

Genas
Fluffy
Yamo
Astu

Right Answer:
Genas

Q 21. WHICH OF THESE CHAMPIONS IS MYTHIC?

Choices:

Gan
Big Might
Azaka
Levy

Right Answer:
Azaka

Q 22. SHINRO IS WHAT TIER CHAMPION?

Choices:

Fighting Pass
Legendary
Rare
Uncommon

Right Answer:
Fighting Pass

Q 23. WHAT IS THE SELLING VALUE OF DEKO?

Choices:

850 Chikara Shards
1600 Chikara Shards
1450 Chikara Shards
1250 Chikara Shards

Right Answer:
1250 Chikara Shards

Q 24. WHAT IS IGOCHI’S SELLING VALUE?

Choices:

3200 Chikara Shards
7500 Chikara Shards
3000 Chikara Shards
4500 Chikara Shards

Right Answer:
3200 Chikara Shards

Q 25. WHAT IS ITACHU’S SELLING VALUE?

Choices:

10500 Chikara Shards
7500 Chikara Shards
12000 Chikara Shards
9000 Chikara Shards

Right Answer:
9000 Chikara Shards

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads