Squid Game Challenge QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. IN THE FIRST EPISODE, WHAT IS GI-HUN BETTING ON?

Choices:

College football
Horse racing
Basketball
Poker

Right Answer:
Horse racing

Q 2. WHAT COUNTRY DOES THE SHOW TAKE PLACE IN?

Choices:

South Korea
North Korea
Japan
China

Right Answer:
South Korea

Q 3. WHAT IS GI-HUN’S PROFESSION?

Choices:

Accountant
Waiter
Chauffeur
Janitor

Right Answer:
Chauffeur

Q 4. HOW MANY PEOPLE WERE CONTESTANTS IN THE GAME?

Choices:

656
566
486
456

Right Answer:
456

Q 5. WHAT ARE THE SHAPES ON THE CARD GIVEN TO THE CONTESTANTS?

Choices:

Circle, Rectangle, Square
Circle, Triangle, Square
Triangle, Square, Star
Rectangle, Circle, Pentagon

Right Answer:
Circle, Triangle, Square

Q 6. WHAT CONTESTANT NUMBER IS GI-HUN?

Choices:

456
001
067
218

Right Answer:
456

Q 7. WHAT IS THE FIRST GAME CALLED?

Choices:

Red Light, Green Light
Stop and Go
Freeze
Search and Destroy

Right Answer:
Red Light, Green Light

Q 8. THE POLICE OFFICER FOUND OUT HIS BROTHER COMPETED IN THE GAMES IN WHAT YEAR?

Choices:

2009
2013
2015
2018

Right Answer:
2015

Q 9. WHAT DID GI-HUN GIVE TO HIS DAUGHTER AS A BIRTHDAY GIFT ACCIDENTALLY?

Choices:

A gun
A lighter
A doll
A stolen necklace

Right Answer:
A lighter

Q 10. WHICH SHAPE ON THE GUARD’S MASK REPRESENTED THE HIGHEST RANK?

Choices:

Circle
Square
Triangle
Star

Right Answer:
Square

Q 11. WHAT SHAPE DOES ALI GET IN THE SECOND GAME?

Choices:

Umbrella
Star
Circle
Triangle

Right Answer:
Circle

Q 12. WHAT HAPPENED TO DEOK-SU WHEN HE WENT HOME DURING THE HELL EPISODE?

Choices:

He robbed a bank.
He jumped off a bridge.
He met other contestants.
He was arrested by the police.

Right Answer:
He jumped off a bridge.

Q 13. WHAT TATTOO IS ON DEOK-SU’S FACE?

Choices:

A snake
A tiger
A shark
A gun

Right Answer:
A snake

Q 14. WHICH OF THESE WAS A MEAL GIVEN TO THE PLAYERS?

Choices:

One slice of bread
One boiled egg
One pack of noodles
One apple

Right Answer:
One boiled egg

Q 15. WHAT WAS THE TOTAL PRIZE MONEY AMOUNT FOR WINNING SQUID GAME?

Choices:

38.2 Billion Won
100 Billion Won
72.3 Billion Won
45.6 Billion Won

Right Answer:
45.6 Billion Won

Q 16. WHAT IS THE NAME OF THE KOREAN STREET GAME GI-HUN PLAYS EARLY ON INVOLVING FOLDED PAPER TILES?

Choices:

Ddajki
Jing Jang
Takashi
Byeok

Right Answer:
Ddajki

Q 17. WHO IS CONTESTANT 067?

Choices:

Gi-hun
Il-nam
Sae-byeok
Deok-su

Right Answer:
Sae-byeok

Q 18. WHO SAVED GI-HUN IN THE FIRST GAME?

Choices:

Ali
Il-nam
Sang-woo
Deok-su

Right Answer:
Ali

Q 19. WHICH CONTESTANT WAS THE FIRST ONE TO DIE IN THE FIRST GAME?

Choices:

067
001
324
218

Right Answer:
324

Q 20. WHO WAS THE DECIDING VOTE TO END THE GAMES EARLY ON?

Choices:

Il-nam
Gi-hun
Ali
Ji-yeong

Right Answer:
Il-nam

Q 21. HOW MANY MINUTES WERE THE PLAYERS GIVEN TO CROSS THE GLASS TILES IN THE BRIDGE GAME?

Choices:

20
16
12
10

Right Answer:
16

Q 22. WHAT DID THE GLASS MAKER USE TO TEST THE SOUND OF THE GLASS TILES?

Choices:

A coin
A piece of glass
A piece of candy
A marble

Right Answer:
A marble

Q 23. WHAT COLOR DID GI-HUN DYE HIS HAIR?

Choices:

Blonde
Brown
Red
Blue

Right Answer:
Red

Q 24. WHICH CHARACTER ATTACKED HIS EMPLOYER FOR WITHHOLDING HIS PAY?

Choices:

Ali
Gi-hun
Sae-byeok
Sang-woo

Right Answer:
Ali

Q 25. WHICH CHARACTER IS BEING LOOKED FOR BY THE POLICE FOR FINANCIAL FRAUD?

Choices:

Sang-woo
Gi-hun
Deok-su
Mi-nyeo

Right Answer:
Sang-woo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads