Thanksgiving Challenge QuizFacts

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. This cornucopia is all scrambled up. Can you put it in the correct order?

Choices:

BCA
ACB
BAC
CBA

Right Answer:
BAC

Q 2. Which path should the turkey take to get to its friends?

Choices:

A
B
C

Right Answer:
C

Q 3. Which of these autumnal icons will complete the image?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 4. Can you solve this Turkey Day brainteaser?

Choices:

24
20
16
32

Right Answer:
20

Q 5. Solve this riddle! You have 45 pumpkins and all but 27 are eaten. How many pumpkins do you have left?

Choices:

45
22
27
18

Right Answer:
27

Q 6. Look carefully. Which roasted turkey image is a bit different than the others?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 7. Which path leads the turkey to the White House so it can get its presidential pardon?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 8. Which piece is missing from this lovely nature scene in the fall?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 9. Apples, pinecones, and chestnuts! Can you solve this fun and festive math problem?

Choices:

55
42
20
13

Right Answer:
13

Q 10. Can you tell which pair of forefathers differs from the rest?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 11. Can you fill in the missing image to complete this autumnal scene?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 12. Only one of these shadows is an exact match. Which one is it?

Choices:

A
B
C

Right Answer:
B

Q 13. Which of these four festive collages does not match with the other?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 14. Can you fill in the missing piece to this autumnal cityscape?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 15. Which icon comes next in this puzzling sequence?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 16. Can you select the right piece to complete this leafy image?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 17. What’s the answer to this seasonal puzzle?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 18. Can you fill in the missing image of this beautiful evening landscape?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 19. Read the riddle below. A farmer has ‘X’ amount of pumpkins. Tell us how many total pumpkins the farmer has based on the riddle.

Choices:

3
6
7
8

Right Answer:
3

Q 20. Help the turkey out. Are there more squares or triangles here?

Choices:

More squares
More triangles
There are an equal amount of squares and triangles

Right Answer:
More triangles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads