Ultimate Fast Food Challenge QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT WAS THE FIRST FAST FOOD CHAIN IN THE US?

Choices:

McDonald’s
Burger King
White Castle
KFC

Right Answer:
White Castle

Q 2. WHICH FAST FOOD CHAIN HAD A TALKING CHIHUAHUA AS A MASCOT FOR A PERIOD OF TIME?

Choices:

Taco Bell
KFC
Wendy’s
Subway

Right Answer:
Taco Bell

Q 3. WHICH OF THESE PHRASES IS ASSOCIATED WITH MCDONALD’S SLOGAN?

Choices:

World’s Greatest Hamburgers
Where the Food’s the Star
Finger Lickin’ Good
I’m Lovin’ It

Right Answer:
I’m Lovin’ It

Q 4. HOW MANY HERBS AND SPICES ARE SAID TO BE IN KFC’S SECRET RECIPE?

Choices:

7
11
16
21

Right Answer:
11

Q 5. WHERE WAS THE FIRST JACK IN THE BOX LOCATION?

Choices:

Sacramento
San Francisco
Los Angeles
San Diego

Right Answer:
San Diego

Q 6. WHICH OF THESE RESTAURANTS IS KNOWN FOR THEIR CURLY FRIES AND BEEF ‘N CHEDDAR SANDWICHES?

Choices:

Subway
Arby’s
Quiznos
Jersey Mike’s

Right Answer:
Arby’s

Q 7. WHAT FAST FOOD RESTAURANT REFERS TO ITSELF AS “THE LAST GREAT HAMBURGER STAND”?

Choices:

White Castle
Five Guys Famous Burgers and Fries
Shake Shack
Fatburger

Right Answer:
Fatburger

Q 8. WHICH OF THESE RESTAURANTS WAS THE FIRST TO OFFER FREE REFILLS ON DRINKS?

Choices:

Burger King
McDonald’s
Subway
Taco Bell

Right Answer:
Taco Bell

Q 9. WHICH OF THESE SUB SHOPS WAS FIRST KNOWN FOR THEIR TOASTED BUNS?

Choices:

Quiznos
Jersey Mike’s
Subway
Jimmy John’s

Right Answer:
Quiznos

Q 10. THE FAMOUS STAR IS WHICH OF THESE FAST FOOD RESTAURANT’S SIGNATURE BURGER?

Choices:

Dairy Queen
Carl’s Jr.
In-and-Out Burger
Sonic Drive-In

Right Answer:
Carl’s Jr.

Q 11. WHOSE TAGLINE INCLUDES “LOVE THAT CHICKEN”?

Choices:

Chick-Fil-A
Popeye’s
Jollibee
Wingstop

Right Answer:
Popeye’s

Q 12. WHERE WAS THE FIRST LONG JOHN SILVER’S RESTAURANT LOCATED?

Choices:

Lexington
Boston
San Diego
New York

Right Answer:
Lexington

Q 13. WHAT IS THE MOST POPULAR TOPPING ORDERED ON A DOMINO’S PIZZA IN THE US?

Choices:

Sausage
Mushroom
Pepperoni
Chicken

Right Answer:
Pepperoni

Q 14. WHICH RESTAURANT OFFERS FREE PEANUTS WHILE YOU WAIT FOR YOUR ORDER TO COOK?

Choices:

Whataburger
Carl’s Jr.
Shake Shack
Five Guys

Right Answer:
Five Guys

Q 15. WHICH RESTAURANT WAS THE FIRST TO OFFER A “LIGHT” MENU WHICH INCLUDED HEALTHIER MEALS AND OPTIONS?

Choices:

Wendy’s
Subway
Arby’s
McDonald’s

Right Answer:
Arby’s

Q 16. WHICH RESTAURANT’S AD CAMPAIGN FEATURES THESE COWS?

Choices:

Popeyes
Bojangles
Chick-Fil-A
Zaxby’s

Right Answer:
Chick-Fil-A

Q 17. WHICH RESTAURANT IS KNOWN FOR THEIR FLAME BROILED BURGERS?

Choices:

Wendy’s
McDonald’s
Checkers
Burger King

Right Answer:
Burger King

Q 18. WHAT WAS THE FIRST FAST FOOD CHAIN TO OPEN IN CHINA?

Choices:

KFC
Pizza Hut
McDonald’s
Subway

Right Answer:
KFC

Q 19. WHICH OF THESE RESTAURANTS HAD THE MASCOT KNOWN AS THE NOID?

Choices:

Boston Market
Del Taco
Domino’s
Chipotle

Right Answer:
Domino’s

Q 20. KNOWN FOR ATTEMPTING TO HOARD ALL THE BURGERS FOR HIMSELF, WHAT IS THIS MCDONALD’S CHARACTER’S NAME?

Choices:

The Burger Thief
Hamburglar
Archie McBurger
Jonny Boy Burger

Right Answer:
Hamburglar

Q 21. WHICH OF THESE RESTAURANTS HAS EMPLOYEES LOUDLY GREETING AND WELCOMING EACH CUSTOMER AS THEY WALK THROUGH THE DOOR?

Choices:

Chipotle
Moe’s Southwest Grill
Qdoba
El Pollo Loco

Right Answer:
Moe’s Southwest Grill

Q 22. WHICH OF THESE RESTAURANTS SELLS THE BLIZZARD?

Choices:

Shake Shack
Dairy Queen
Stewart’s Restaurant
Sonic

Right Answer:
Dairy Queen

Q 23. WHERE CAN YOU GET YOUR FRIES “ANIMAL STYLE”

Choices:

Five Guys Famous Burgers and Fries
Shake Shack
Carl’s Jr.
In-N-Out

Right Answer:
In-N-Out

Q 24. WHAT YEAR DID MCDONALD’S FAMOUS MCRIB SANDWICH FIRST DEBUT?

Choices:

1987
1983
1979
1981

Right Answer:
1981

Q 25. WHICH FAST FOOD RESTAURANT IS OFTEN CREDITED WITH INTRODUCING THE MODERN VERSION OF THE DRIVE-THRU?

Choices:

Wendy’s
McDonald’s
White Castle
Burger King

Right Answer:
Wendy’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads