Ultimate Smash Brothers Test QuizDiva

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. HOW MANY CHARACTERS ARE GOING IN SMASH BROTHERS ULTIMATE?

Choices:

70
55
63
48

Right Answer:
63

Q 2. WHICH ONE OF THESE CHARACTERS SPORTS A HYLIAN SHIELD?

Choices:

Kirby
Link
Fox
Cloud

Right Answer:
Link

Q 3. THIS NEWER CHARACTER IS BUT IS TYPICALLY DEFINED BY QUICK, SLIPPERY MOVEMENT AND FAST ATTACK SPEED.

Choices:

Steve
Isabelle
Donkey Kong
Inkling

Right Answer:
Inkling

Q 4. SOME OF THIS CHARACTER’S MOVES UTILIZE AND APPLE OR A KEY.

Choices:

Sonic
Pacman
Mario
Villager

Right Answer:
Pacman

Q 5. HAND GRENADES, REMOTE MISSILES, AND C4 ARE COMMON WEAPONS FOR THIS FIGHTER.

Choices:

Fox
Mr. Game & Watch
R.O.B.
Snake

Right Answer:
Snake

Q 6. THIS FIGHTER HAS ACCESS TO PLASMA WIRE AND BOOST KICKS.

Choices:

Zero Suit Samus
Dark Pit
R.O.B.
Cloud

Right Answer:
Zero Suit Samus

Q 7. THIS POKEMON FIGHTER HAS THE SECOND HIGHEST JUMP.

Choices:

Pikachu
Jigglypuff
Mewtwo
Greninja

Right Answer:
Greninja

Q 8. THIS FIGHTER HAS DRAGON FANG SHOT AND DRAGON LUNGE.

Choices:

Robin
Ike
Pit
Corrin

Right Answer:
Corrin

Q 9. POKEMON TRAINER HAS THREE POKEMON FIGHTERS. WHICH OF THESE IS NOT ONE OF THEM?

Choices:

Ivysaur
Blastoise
Charizard
Squirtle

Right Answer:
Blastoise

Q 10. THIS FIGHTER CAN HOOKSHOT OTHER CHARACTERS IN MID-AIR.

Choices:

Samus
Toon Link
Shulk
Mega Man

Right Answer:
Toon Link

Q 11. THIS CHARACTER HAS A LLOID TRAP THAT IS ACTIVATED WHEN AN OPPONENT WALKS OVER IT.

Choices:

Isabelle
Steve
Villager
King K. Rool

Right Answer:
Isabelle

Q 12. THIS IS ONE OF THE ORIGINAL SMASH FIGHTERS AND CAN OFTEN SHAKE THE MATCH UP.

Choices:

Luigi
Kirby
Yoshi
Donkey Kong

Right Answer:
Donkey Kong

Q 13. THIS ORIGINAL CHARACTER MIGHT SHOCK YOU, BUT DON’T FORGET ABOUT THEIR FREEZE AND FIRE!

Choices:

Lucas
Bowser
Ice Climbers
Ness

Right Answer:
Ness

Q 14. THIS FIGHTER BOASTS A CHOMP AND A BIKE.

Choices:

Bowser Jr.
Bowser
Wario
Duck Hunt

Right Answer:
Wario

Q 15. THIS CHARACTER’S METEOR SMASH IS DEFINITELY SOMETHING TO WATCH OUT FOR.

Choices:

Ridley
Samus
Joker
R.O.B.

Right Answer:
R.O.B.

Q 16. THIS CHARACTER HOVERS OVER THE GROUND WHILE DISTANCING ITSELF WITH MISSILES.

Choices:

Sephiroth
Pyra
Dark Samus
Ridley

Right Answer:
Dark Samus

Q 17. THIS CHARACTER’S FLOATING CROWN HELPS DISTANCE IT’S OPPONENTS.

Choices:

King Dedede
Meta Knight
Peach
King K. Rool

Right Answer:
King K. Rool

Q 18. IN MELEE, THIS CHARCTER COULD TRANSFORM INTO ANOTHER AVAILABLE CHARACTER.

Choices:

Zelda
Kirby
Young Link
Zero Suit Samus

Right Answer:
Zelda

Q 19. THIS FIGHTER’S FIRE BIRD LAUNCHES THEM INTO THE AIR IN A FIERY BALL.

Choices:

Fox
Wolf
Falco
Meta Knight

Right Answer:
Falco

Q 20. THIS ORIGINAL FIGHTER IS OFTEN OVERSHADOWED BY ANOTHER FIGHTER FROM THEIR GAME.

Choices:

Mario
Yoshi
Wario
Luigi

Right Answer:
Luigi

Q 21. THIS WRESTLING POKEMON FIGHTER STRIKES FEAR INTO ITS OPPONENTS.

Choices:

Lucario
Incineroar
Mewtwo
Charizard

Right Answer:
Incineroar

Q 22. THIS NEWER FIGHTER HAS AN MP GAUGE THAT DEPLETES WHENEVER THEY USE A SPECIAL MOVE.

Choices:

Shulk
Cloud
Hero
Roy

Right Answer:
Hero

Q 23. THIS HEAVY BRAWLER COMES FROM ANOTHER FIGHTING GAME.

Choices:

Captain Falcon
Kazuya
Bowser
Ganondorf

Right Answer:
Kazuya

Q 24. THIS CHARACTER’S EXTENDING PUNCHES CAN BE TOUGH TO AVOID.

Choices:

Min Min
Simon
Mii Brawler
Ryu

Right Answer:
Min Min

Q 25. THIS CHARACTER’S LARGE MOUTH CAN BE INTIMIDATING TO SOME.

Choices:

Piranha Plant
Pacman
Charizard
King Dedede

Right Answer:
Piranha Plant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads