Clash of Clans Ultimate BeQuizzed

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT YEAR WAS CLASH OF CLANS RELEASED ON IOS?

Choices:

2009
2010
2011
2012

Right Answer:
2012

Q 2. WHAT COMPANY DEVELOPED CLASH OF CLANS?

Choices:

EA
Supercell
Glu Mobile
Niantic

Right Answer:
Supercell

Q 3. WHAT COUNTRY IS THE GAME DEVELOPER BASED OUT OF?

Choices:

Finland
Germany
France
Sweden

Right Answer:
Finland

Q 4. WHICH OF THESE IS NOT ONE OF THE GAME’S MAIN RESOURCES?

Choices:

Elixer
Gold
Dark Elixer
Silver Dust

Right Answer:
Silver Dust

Q 5. WHAT WAS THE TITLE OF THE FIRST SPIN-OFF GAME FROM CLASH OF CLANS?

Choices:

Clash Royale
Clash Blitz
Clash and Dash
Clash of Kings

Right Answer:
Clash Royale

Q 6. WHAT IS THE PREMIUM CURRENCY IN THE GAME?

Choices:

Rupees
Gold
Diamonds
Gems

Right Answer:
Gems

Q 7. HOW LONG CAN AN ATTACK LAST AT MOST?

Choices:

One minute
Three minutes
Five minutes
Ten minutes

Right Answer:
Three

Q 8. WHAT IS NEEDED TO UPGRADE SOMETHING IN GAME?

Choices:

Builder
Creator
Boost Pack
Upgrade dust

Right Answer:
Builder

Q 9. WHAT TOWN HALL LEVEL IS MINION UNLOCKED?

Choices:

Level 5
Level 6
Level 8
Level 11

Right Answer:
Level 8

Q 10. WHICH TROOP HAS THE MOST HP?

Choices:

Wizard
Giant
Golum
Lava Hound

Right Answer:
Golum

Q 11. WHAT TOWN HALL LEVEL IS EAGLE ARTILLERY UNLOCKED?

Choices:

Level 14
Level 13
Level 12
Level 11

Right Answer:
Level 11

Q 12. HOW MANY GEMS DO YOU HAVE TO SPEND IN ORDER TO OBTAIN ALL FIVE BUILDERS?

Choices:

1000
3750
5700
7200

Right Answer:
3750

Q 13. WHAT TOWN HALL LEVEL UNLOCKS PETS?

Choices:

Level 7
Level 9
Level 12
Level 14

Right Answer:
Level 14

Q 14. AT THE INITIAL RELEASE OF THE GAME, WHAT WAS THE HIGHEST TOWN HALL LEVEL AVAILABLE?

Choices:

Level 4
Level 6
Level 8
Level 10

Right Answer:
Level 8

Q 15. WHAT WAS THE CODE NAME FOR CLASH OF CLANS WHILE IT WAS UNDER DEVELOPMENT?

Choices:

Music
Magic
Boom
Dash

Right Answer:
Magic

Q 16. WHAT IS THE MAXIMUM NUMBER OF PLAYERS THAT CAN BE IN A CLAN AT ONE TIME?

Choices:

25
50
75
100

Right Answer:
50

Q 17. HOW MANY DIFFERENT RANKS ARE THERE WITHIN A CLAN?

Choices:

3
4
5
6

Right Answer:
4

Q 18. AT WHAT LEVEL IS THE ROYAL CLOAK ABILITY FIRST AVAILABLE TO ARCHER QUEEN?

Choices:

5
10
15
20

Right Answer:
5

Q 19. A WALL BREAKER DOES HOW MUCH MORE DAMAGE TO WALLS THAN ANY OTHER DEFENSIVE STRUCTURE OR TROOP?

Choices:

10x
20x
30x
40x

Right Answer:
40x

Q 20. HOW MANY BUILDERS DO YOU START OFF WITH IN THE GAME?

Choices:

5
4
3
2

Right Answer:
2

Q 21. ON THE BUILDER BASE MODE, HOW DO YOU GET TO A NEW ISLAND?

Choices:

Run
Fly
Sail
Dig

Right Answer:
Sail

Q 22. WHICH RESOURCE IS USED TO TRAIN NEW TROOPS?

Choices:

Gold
Elixer
Dark Elixer
Silver Dust

Right Answer:
Elixer

Q 23. WHO WAS FEATURED IN THE SUPER BOWL XLIX COMMERCIAL FOR CLASH OF CLANS?

Choices:

Dwayne Johnson
Kevin Hart
Liam Neeson
Chris Pratt

Right Answer:
Liam Neeson

Q 24. WHAT LANGUAGE IS THE THEME SONG FOR THE GAME SUNG IN?

Choices:

Mandarin
English
French
Japanese

Right Answer:
Mandarin

Q 25. WHICH RESOURCE IS USED TO BUILD DEFENSIVE BUILDINGS?

Choices:

Dark Elixer
Elixer
Silver
Gold

Right Answer:
Gold

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads