Guess the Harry Potter Character Quiz QuizFactory

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Harry Potter
Ginny Weasley

Right Answer:
Harry Potter

Q 2. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Neville Longbottom
Lord Voldemort

Right Answer:
Lord Voldemort

Q 3. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Alfie Dumbledore
Albus Dumbledore

Right Answer:
Albus Dumbledore

Q 4. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Hermione Granger
Hermione Weasley

Right Answer:
Hermione Granger

Q 5. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Severus Snape
Professor Johnson

Right Answer:
Severus Snape

Q 6. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Ron Weasley
Arthur Weasley

Right Answer:
Ron Weasley

Q 7. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Rubeus Hagrid
Rodger Hagrid

Right Answer:
Rubeus Hagrid

Q 8. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Drake Malfoy
Draco Malfoy

Right Answer:
Draco Malfoy

Q 9. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Neville Longbottom
Neil Longbottom

Right Answer:
Neville Longbottom

Q 10. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Minerva McGonagall
Mary McGonagall

Right Answer:
Minerva McGonagall

Q 11. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Luna Lovegood
Lucy Lovegood

Right Answer:
Luna Lovegood

Q 12. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Ginny Weasley
Gina Weasley

Right Answer:
Ginny Weasley

Q 13. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Alastor ‘Mad-Eye’ Moody
Albus Dumbledore

Right Answer:
Alastor ‘Mad-Eye’ Moody

Q 14. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Dobby
Danny

Right Answer:
Dobby

Q 15. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Jason Potter
Vernon Dursley

Right Answer:
Vernon Dursley

Q 16. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Derrick Diggle
Sirius Black

Right Answer:
Sirius Black

Q 17. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Molly Weasley
Mary Weasley

Right Answer:
Molly Weasley

Q 18. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Dorothy Umbridge
Dolores Umbridge

Right Answer:
Dolores Umbridge

Q 19. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Lucius Malfoy
Derrick Weasley

Right Answer:
Lucius Malfoy

Q 20. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Tonks Nymphadora
Nymphadora Tonks

Right Answer:
Nymphadora Tonks

Q 21. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Tom and Jack Weasley
Fred and George Weasley

Right Answer:
Fred and George Weasley

Q 22. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Bellatrix Lestrange
Beth Lestrange

Right Answer:
Bellatrix Lestrange

Q 23. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Remus Lupin
Harry Potter

Right Answer:
Remus Lupin

Q 24. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Fleur Delacour
Fenrir Greyback

Right Answer:
Fleur Delacour

Q 25. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Gilderoy Lockhart
Professor Snape

Right Answer:
Gilderoy Lockhart

Q 26. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Kingsley Shacklebolt
Newt Scamander

Right Answer:
Kingsley Shacklebolt

Q 27. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Cedric Diggory
Robert Cullen

Right Answer:
Cedric Diggory

Q 28. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Moaning Myrtle
Tom Riddle

Right Answer:
Moaning Myrtle

Q 29. Which Harry Potter character is this?

Choices:

James Potter
Dudley Dursley

Right Answer:
Dudley Dursley

Q 30. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Seamus Finnigan
Joe Thomas

Right Answer:
Seamus Finnigan

Q 31. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Miss Leo
Sybill Trelawney

Right Answer:
Sybill Trelawney

Q 32. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Jason Dean
Argus Filch

Right Answer:
Argus Filch

Q 33. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Cho Chang
Jamie New

Right Answer:
Cho Chang

Q 34. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Lilly Potter
Petunia Dursley

Right Answer:
Petunia Dursley

Q 35. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Filius Flitwick
Horace Slughorn

Right Answer:
Horace Slughorn

Q 36. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Vilktor Krum
Jacob Winters

Right Answer:
Vilktor Krum

Q 37. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Filius Flitwick
Edward Cullen

Right Answer:
Filius Flitwick

Q 38. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Rita Skeeter
Renee Skeeter

Right Answer:
Rita Skeeter

Q 39. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Johanna Black
Rolanda Hooch

Right Answer:
Rolanda Hooch

Q 40. Which Harry Potter character is this?

Choices:

Guirinus Quirrell
Queen Quirrell

Right Answer:
Guirinus Quirrell

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads