Hidden Animals Quiz VideoQuizStar

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. These pristine waters make for great animal watching. Can you spot the aquatic creature here?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q Alt 1. These pristine waters make for great animal watching. Can you spot the aquatic creature here?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 2. It’s hard for animals to hide in these wide open pastures, but there’s a bird of prey lurking somewhere here. Can you spot it?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 3. We get a lot of animals passing through on the farm, but the one hidden here is a mainstay. Which statement is true about the animal hidden here?

Choices:

They hold water in their humps
They have cloven hooves
They are experts at finding truffles
They have four stomachs

Right Answer:
They have cloven hooves

Q Alt 3. We get a lot of animals passing through on the farm, but the one hidden here is a mainstay. Where is it?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 4. There have been sightings of a deer running in these mountains. Can you spot it? Tell us the quadrant letter.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 5. Can you spot the majestic butterfly in the brush here?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 6. Riddle me this: Pippen the elephant’s father has five sons. The names of the first four sons are Frito, Figgy, Fazel and Fudgy respectively. What is the name of the fifth son? Enter the name below.

Right Answer:
Pippen

Q Alt 6. A cowgirl rides into town on Friday, stays for two days, and leaves on Friday. What is her horse’s name? Type your answer below.

Right Answer:
Friday

Q 7. You can hear the screeching call of a small primate, but can you spot it?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 8. There are a few insects crawling in the brush here. Can you give us the name of the insect? Type your answer below!

Right Answer:
Praying Mantis

Q Alt 8. How many praying mantises are hiding here? Type your answer below!

Right Answer:
3

Q 9. You notice snow cascading down the trees as a creature jumps from branch to branch. It must be a squirrel. Where is it now?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 10. How many caterpillars have morphed into butterflies here? Type your answer below.

Right Answer:
8

Q 11. The fox has spotted something rustling about nearby. Can you spot the hidden herbivore here?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 12. Amidst this herd of sheep, where will you find an animal that barks?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q Alt 12. Amidst this herd of sheep, where will you find an animal that barks?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q Alt 12-2. Amidst this herd of sheep, where will you find an animal that barks?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 13. A husband and wife walk into a circus tent. On stage are one tiger, two bears, and a giraffe. Flying above the stage are three white doves. In total, how many legs are there in the tent? Type your answer below.

Right Answer:
26

Q 14. A creature is roaming around in these messy quarters. Can you tell us which blurb is NOT true about the animal?

Choices:

They smell with their tongue
They don’t have eyelids
They all lay eggs
They are all cold-blooded

Right Answer:
They all lay eggs

Q Alt 14. Looks like someone’s snake got out their of cage! Can you spot it before it escapes outside?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 15. We’ve gone down under. Which of the following statements is true about the hidden animal?

Choices:

Females can pause pregnancy
Males bath in mud to attract females
They can run across water
They emit exprobrate amounts of methane gas

Right Answer:
Females can pause pregnancy

Q Alt 15. We’ve gone down under. Can you find the hidden animal native to Australia?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 16. Life on the prairie can be pretty calm. Unless this magnificent beast comes rolling through. Which statement is NOT true about the animal hidden here?

Choices:

They are strict herbivores
They can live to be 45 years old
Calves are born with orange-red fur coats
Only a small percentage do not share genes with cattle

Right Answer:
They can live to be 45 years old

Q Alt 16. Life on the prairie can be pretty calm. Unless this magnificent beast comes rolling through. Can you find the animal hidden here?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 17. There’s a roaring primate in this jungle. Spot the animal and tell us which of the following statements about it is true.

Choices:

They give birth after 6 months of pregnancy
They live mostly solitary lives
They sleep in nests at night
They have low intelligence

Right Answer:
They sleep in nests at night

Q Alt 17. There’s a roaring primate in this jungle. Spot the animal.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 18. There’s a creature making a ruckus somewhere here. Which of the following is NOT a true statement about the hidden critter?

Choices:

They have high IQ’s
They hibernate for 6 weeks in winter
Their paws act like taste buds
They are nocturnal

Right Answer:
They hibernate for 6 weeks in winter

Q Alt 18. There’s a creature making a ruckus somewhere here. In which quadrant will you find a nocturnal critter?

Choices:

They have high IQ’s
They hibernate for 6 weeks in winter
Their paws act like taste buds
They are nocturnal

Right Answer:
C

Q 19. Now that you’ve found some hidden animals, can you also find the value of the lizard? Type your answer below.

Right Answer:
2

Q Alt 19. Now that you’ve found some hidden animals, can you also find the value of the raven/crow? Type your answer below.

Choices:

1
2
3
11

Right Answer:
1

Q Alt 19-2. Now that you’ve found some hidden animals, can you also find the value of the frog? Type your answer below.

Right Answer:
5

Q 20. Can you solve this slithery math problem? What number needs to replace the question mark to make the equation true? Type your answer below.

Right Answer:
0

Q Alt 20. What’s the correct answer to this exotic math problem?

Choices:

-3
13
3
12

Right Answer:
3

Q Alt 20-2. Can you solve this cute but tricky math problem?

Choices:

66
611
1,040
10,400

Right Answer:
611

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads