Roblox Adopt Me Challenge Quiz BeQuizzed

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHICH OF THESE PETS CAN YOU FIND IN AN OCEAN EGG?

Choices:

Jellyfish
Seahorse
Turtle
Starfish

Right Answer:
Seahorse

Q 2. WHAT IS THE NAME OF THIS EGG?

Choices:

Official Egg
King Egg
Champion Egg
Royal Egg

Right Answer:
Royal Egg

Q 3. HOW MUCH DOES THE CRACKED EGG COST?

Choices:

100
150
250
350

Right Answer:
350

Q 4. WHAT LEGENDARY PET CAN BE FOUND IN THE JUNGLE EGG?

Choices:

Parrot
Monkey
Rhino
Black

Right Answer:
Parrot

Q 5. WHICH OF THESE ULTRA RARE PETS COULD BE FOUND IN THE FARM EGG?

Choices:

Chicken
Llama
Cow
Rooster

Right Answer:
Llama

Q 6. WHICH OF THESE ANIMALS IS NOT FOUND IN THE AUSSIE EGG?

Choices:

Koala
Dingo
Wombat
Emu

Right Answer:
Wombat

Q 7. WHICH OF THESE PETS IS A LEGENDARY PET THAT COULD BE FOUND FROM THE FOSSIL EGG?

Choices:

Sabertooth
Stegosaurus
Woolly Mammoth
Dodo

Right Answer:
Dodo

Q 8. WHICH OF THESE PETS IS FOUND FROM THE MYTHIC EGG?

Choices:

Unicorn
Kirin
Yeti
Werewolf

Right Answer:
Kirin

Q 9. HOW MANY DIFFERENT PETS WERE AVAILABLE IN THE SAFARI EGG?

Choices:

6
7
8
10

Right Answer:
7

Q 10. WHAT PET HATCHES FROM THE PINK EGG?

Choices:

Pink Dog
Pink Fish
Pink Bunny
Pink Cat

Right Answer:
Pink Cat

Q 11. WHAT PET HATCHES FROM THE BLUE EGG?

Choices:

Blue Cat
Blue Dog
Blue Bunny
Blue Pig

Right Answer:
Blue Dog

Q 12. WHAT TRICK DOES THE FLAMINGO LEARN ONCE IT IS FULL GROWN?

Choices:

Dance
Backflip
Roll Over
Bounce

Right Answer:
Dance

Q 13. WHICH TRICK DOES THE CLOWNFISH LEARN AS A JUNIOR?

Choices:

Beg
Joyful
Jump
Sit

Right Answer:
Joyful

Q 14. WHICH EGG CAN THE GROUND SLOTH BE FOUND IN?

Choices:

Fossil Egg
Farm Egg
Jungle Egg
Royal Egg

Right Answer:
Fossil Egg

Q 15. WHICH OF THESE EGGS CAN THE PUMA NOT BE FOUND IN?

Choices:

Cracked Egg
Royal Egg
Jungle Egg
Pet Egg

Right Answer:
Jungle Egg

Q 16. HOW MANY STARS DOES THE GINGER CAT COST?

Choices:

150
210
275
330

Right Answer:
210

Q 17. WHICH OF THESE EGGS CAN THE UNICORN NOT BE FOUND IN?

Choices:

Mythic Egg
Cracked Egg
Pet Egg
Royal Egg

Right Answer:
Mythic Egg

Q 18. HOW MANY SCROLL INGREDIENTS WERE NEEDED TO TRANSFORM A NORMAL MONKEY INTO A NINJA MONKEY?

Choices:

1
2
3
4

Right Answer:
3

Q 19. WHICH EGG CAN THE OCTOPUS BE FOUND IN?

Choices:

Pet Egg
Ocean Egg
Water Egg
Lake Egg

Right Answer:
Ocean Egg

Q 20. WHICH EGG CAN THE HYENA BE FOUND IN?

Choices:

Safari
Aussie Egg
Jungle Egg
Cracked Egg

Right Answer:
Safari Egg

Q 21. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

Choices:

Fox
Red Raccoon
Tiger
Red Panda

Right Answer:
Red Panda

Q 22. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

Choices:

Copperhead
Python
Cobra
Boa

Right Answer:
Cobra

Q 23. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

Choices:

Yeti
Sasquatch
Gorilla
Chimpanzee

Right Answer:
Sasquatch

Q 24. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

Choices:

Buffalo
Water Buffalo
Bison
Ox

Right Answer:
Ox

Q 25. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

Choices:

Duck
Happy Duck
Silly Duck
Goofy Duck

Right Answer:
Silly Duck

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads