AFK Arena Heroes Challenge Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT IS THE NAME OF THIS HERO?

Choices:

Arora
Ariale
Alaro
Arkano

Right Answer:
Alaro

Q 2. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Isabella
Ilana
Annabelle
Aviana

Right Answer:
Isabella

Q 3. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Enzo
Ezio
Ezuu
Emilio

Right Answer:
Ezio

Q 4. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Demona
Desira
Distressa
Dianna

Right Answer:
Desira

Q 5. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Gordo
Gonzo
Gumbo
Gorvo

Right Answer:
Gorvo

Q 6. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Pippa
Peppa
Penny
Pinto

Right Answer:
Pippa

Q 7. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Ghoulo
Grateful Dead
Grezhul
Gizmo

Right Answer:
Grezhul

Q 8. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Otrobon
Orochi
Olantern
Orthros

Right Answer:
Orthros

Q 9. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Flaundra
Fortuna
Fauna
Flora

Right Answer:
Flora

Q 10. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Theowyn
Thornberry
Tianna
Thrista

Right Answer:
Theowyn

Q 11. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Molly
Mishka
Michaela
Moglia

Right Answer:
Mishka

Q 12. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Lyca
Lucretia
Leanna
Lydia

Right Answer:
Lyca

Q 13. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Ovelon
Orton
Oden
Ofgun

Right Answer:
Oden

Q 14. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Embiid
Erros
Elgin
Ezizh

Right Answer:
Ezizh

Q 15. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Filton
Framtom
Flamon
Freal

Right Answer:
Framtom

Q 16. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Raine
Rachel
Relinda
Rambry

Right Answer:
Raine

Q 17. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Nitrimonk
Nivia
Numisu
Nurve

Right Answer:
Numisu

Q 18. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Eluard
Entinal
Ecklert
Endomitra

Right Answer:
Eluard

Q 19. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

T-bone
Torne
Trombo
Temultria

Right Answer:
Torne

Q 20. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Anon
Andi
Avox
Astar

Right Answer:
Astar

Q 21. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Wilmer
Washington
Walker
Welker

Right Answer:
Walker

Q 22. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Helburn
Helsinki
Hendrik
Herck

Right Answer:
Hendrik

Q 23. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Melusina
Melinda
Missty
Mavory

Right Answer:
Melusina

Q 24. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Titan
Titus
Trenton
Torq

Right Answer:
Titus

Q 25. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

Choices:

Thaeral
Thornton
Tull
Treznor

Right Answer:
Treznor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads