Call of Duty: Vanguard Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

James Washington
Richard Webb
Lewis Howard
Wade Jackson

Right Answer:
Lewis Howard

Q 2. WHAT LEVEL IS THE GRACEY AUTO UNLOCKED?

Choices:

21
31
41
51

Right Answer:
31

Q 3. WHICH MAP IS THIS?

Choices:

Sub Pens
Decoy
Castle
Red Star

Right Answer:
Red Star

Q 4. WHAT IS THIS CHARACTER’S NAME?

Choices:

Polina Petrova
Misha Petrov
Lucas Riggs
Milos Novak

Right Answer:
Misha Petrov

Q 5. THE ITRA BURST IS UNLOCKED AT WHAT LEVEL?

Choices:

14
16
20
24

Right Answer:
16

Q 6. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Mateo Hernandez
Sam Davis
Wade Jackson
John Miller

Right Answer:
Mateo Hernandez

Q 7. WHAT MAP IS THIS?

Choices:

Hotel Royal
Gavutu
Eagle’s Nest
Castle

Right Answer:
Eagle’s Nest

Q 8. WHAT MAP IS THIS?

Choices:

Berlin
Red Star
Decoy
Tuscan

Right Answer:
Tuscan

Q 9. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Arthur Kingsley
Desmond Wilmot
Robert Jacobs
Lucas Riggs

Right Answer:
Desmond Wilmot

Q 10. WHAT IS THIS WEAPON?

Choices:

Type 99
3-Line Rifle
Kar98k
Lee Enfield

Right Answer:
Type 99

Q 11. WHAT IS THE NAME OF THIS WEAPON?

Choices:

M1928
Sten
MP-40
Owen Gun

Right Answer:
M1928

Q 12. WHAT MAP IS THIS?

Choices:

Berlin
Oasis
Hotel Royal
Numa Numa

Right Answer:
Numa Numa

Q 13. WHAT MAP IS THIS?

Choices:

Bocage
Numa Numa
Dome
Castle

Right Answer:
Dome

Q 14. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Henry Baker
Robert Jacobs
Phillip Evans
Arthur Kingsley

Right Answer:
Arthur Kingsley

Q 15. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Sam Davis
Thomas Jones
Richard Webb
Arthur Kingsley

Right Answer:
Richard Webb

Q 16. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Constanze Muller
Padmavati Balan
Polina Petrova
Solange Hardewijk

Right Answer:
Padmavati Balan

Q 17. WHAT LEVEL IS THE PANZERFAUST UNLOCKED?

Choices:

16
21
34
39

Right Answer:
34

Q 18. WHAT LEVEL IS THE PPSH-41 UNLOCKED?

Choices:

24
29
38
51

Right Answer:
51

Q 19. WHAT MAP IS THIS?

Choices:

Castle
Gavutu
Gondola
Casablanca

Right Answer:
Casablanca

Q 20. WHAT LEVEL IS THE TOP BREAK UNLOCKED?

Choices:

12
17
21
29

Right Answer:
12

Q 21. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Leo Steiner
Roland Zeimet
Jannick Richter
Lucas Riggs

Right Answer:
Roland Zeimet

Q 22. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Lewis Howard
Arthur Kingsley
Milos Novak
Thomas Bolt

Right Answer:
Thomas Bolt

Q 23. WHAT MAP IS THIS?

Choices:

Mayhem
Alps
Hotel Royal
Gondola

Right Answer:
Mayhem

Q 24. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Champion Hill
Dome
Demyansk
Tuscan

Right Answer:
Demyansk

Q 25. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Polina Petrova
Florence Carter
Solange Hardewijk
Nicolette Madison

Right Answer:
Florence Carter

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads