Epic 7 Character Challenge Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Jena
Gloomyrain
Karen
Operator Sigret

Right Answer:
Gloomyrain

Q 2. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Mui
Kizuna
Yuna
Janet

Right Answer:
Mui

Q 3. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Kluri
Crozet
Ken
Leo

Right Answer:
Leo

Q 4. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Crimson Elena
Red Armin
Crimson Armin
Red Elena

Right Answer:
Crimson Armin

Q 5. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Cecilia
Pyllis
Dominiel
Ravi

Right Answer:
Dominiel

Q 6. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Purrgis
Mucacha
Catniss
Purrfectis

Right Answer:
Purrgis

Q 7. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

MistyEyes
Misschief
Mistycal
Mistychain

Right Answer:
Mistychain

Q 8. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Flan
Sonia
Brittany
Melissa

Right Answer:
Flan

Q 9. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Aither
Ainos
Achates
Alexa

Right Answer:
Achates

Q 10. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Christy
Hasol
Choux
Cermia

Right Answer:
Cermia

Q 11. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Mercedes
Lucy
Belian
Milim

Right Answer:
Milim

Q 12. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Cidd
Ains
Eaton
Elson

Right Answer:
Ains

Q 13. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Elena
Helena
Cerise
Maya

Right Answer:
Elena

Q 14. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Cartuja
Ian
Ruzid
Hurado

Right Answer:
Hurado

Q 15. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Khawana
Judith
Azalea
Hazel

Right Answer:
Khawana

Q 16. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Achates
Coli
Helga
Mirsa

Right Answer:
Helga

Q 17. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Dominiel
Landy
Clarissa
Christy

Right Answer:
Christy

Q 18. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Elliot
Enott
Ernest
Edward

Right Answer:
Enott

Q 19. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Chloe
Charlotte
Christy
Gloomyrain

Right Answer:
Charlotte

Q 20. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Iseria
Helen
Eda
Clarissa

Right Answer:
Clarissa

Q 21. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Kawerik
Krau
Ras
Mort

Right Answer:
Kawerik

Q 22. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Zahhak
Sez
Michael
Winston

Right Answer:
Zahhak

Q 23. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Melissa
Lilibet
Roana
Angelica

Right Answer:
Lilibet

Q 24. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Iseria
Tamarinne
Clarissa
Pearlhorizon

Right Answer:
Tamarinne

Q 25. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Lidica
Khawana
Carrot
Rem

Right Answer:
Rem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads