Intelligence Test VideoFacts Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Which answer correctly completes the series?

Choices:

Linguistic
Dialect
Welsh
Language

Right Answer:
Welsh

Q 2. Yes or no: Do three of the following numbers add up to 12?

Choices:

Yes
No

Right Answer:
Yes

Q 3. Which animal has these piercing eyes?

Choices:

Snake
Crocodile
Frog
Iguana

Right Answer:
Crocodile

Q 4. What are the five colors of the Olympic rings?

Choices:

Blue, Yellow, Black, Green, and Red
Yellow, Red, Green, Blue, and White
Green, Red, Yellow, Brown, and Blue
Blue, Black, Green, Red, and Orange

Right Answer:
Blue, Yellow, Black, Green, and Red

Q 5. To which country does this national flag belong?

Choices:

Argentina
Botswana
Peru
Thailand

Right Answer:
Argentina

Q 6. Who is the author of the classic novel The Great Gatsby?

Choices:

Jack Kerouac
Ernest Hemingway
F. Scott Fitzgerald
Herman Melville

Right Answer:
F. Scott Fitzgerald

Q 7. Which of the following professions is most likely to study earthquakes?

Choices:

Cardiologist
Seismologist
Ecologist
Entomologist

Right Answer:
Seismologist

Q 8. Which of the four icons would come next in the series?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 9. What is the basic unit of matter in the universe called?

Choices:

Compound
Element
Atom
Molecule

Right Answer:
Atom

Q 10. Can you identify this body part?

Choices:

Heart
Lung
Liver
Kidney

Right Answer:
Liver

Q 11. If an item such as household bleach has a pH level of 11 (on the pH scale), then it is considered…

Choices:

Alkaline
Neutral
Acidic
None of these

Right Answer:
Alkaline

Q 12. What percentage of the dots here are red?

Choices:

10%
25%
None of these %
20%

Right Answer:
20%

Q 13. Which of the four lines labelled would need to be removed from the equation to make it correct? Select the corresponding letter from the answers below.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 14. Take a look at this riddle. Can you answer correctly?

Choices:

$20
$10
$15
$5

Right Answer:
$5

Q 15. By looking at this diagram, can you tell us which glass will fill up with water first? Type the number below.

Right Answer:
5

Q 16. Which of the following instruments doesn’t quite fit with the rest?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 17. Tell us which picture shows the true size of Greenland in comparison with the continent of Africa.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 18. Which of these clouds typically form at the highest elevation?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 19. Which statement relates to the artist who painted this artwork?

Choices:

They once challenged a critic to a duel
They created almost 900 paintings in their brief 10-year career
Their talent for singing was just as good as their painting
They unintentionally coined the name of their art movement

Right Answer:
They unintentionally coined the name of their art movement

Q 20. Which of the four diagrams here causes the four seasons on Earth?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads