Attack on Titan Series Test Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT IS THE NAME OF THE ISLAND EREN AND THE SCOUT REGIMENT LIVE ON?

Choices:

Paradise
Paradis
Paramisium
Parasis

Right Answer:
Paradis

Q 2. WHAT IS THE NAME OF EREN JAEGER’S MOTHER?

Choices:

Karma
Kary
Carla
Camie

Right Answer:
Carla

Q 3. WHICH TWO OF THE NINE TITANS ATTACKED WALL MARIA?

Choices:

Colossal and Warhammer
Colossal and Beast
Colossal and Founding
Colossal and Armored

Right Answer:
Colossal and Armored

Q 4. WHO IS THE 13TH COMMANDER OF THE SCOUT REGIMENT?

Choices:

Dot Pyxis
Hange Zoe
Erwin Smith
Levi Ackermann

Right Answer:
Erwin Smith

Q 5. WHAT IS ARMIN’S LAST NAME?

Choices:

Artest
Arfelt
Akert
Arlert

Right Answer:
Arlelt

Q 6. WHICH OF THE CADETS WAS REVEALED TO BE THE FEMALE TITAN?

Choices:

Sasha Braus
Historia Reiss
Gabi Braun
Annie Leonhart

Right Answer:
Annie Leonhart

Q 7. WHAT COLOR IS MIKASA’S SCARF?

Choices:

Red
Orange
Blue
Purple

Right Answer:
Red

Q 8. WHICH MILITARY BRANCH PROTECTS THE KING?

Choices:

Scout Regiment
Garrison Regiment
Military Police Regiment
Royal Service Regiment

Right Answer:
Military Police Regiment

Q 9. WHAT IS LEVI ACKERMANN OBSESSIVE ABOUT?

Choices:

Cooking
Fighting
Cleaning
Eating

Right Answer:
Cleaning

Q 10. WHAT DOES ODM IN ODM GEAR STAND FOR?

Choices:

Omni-Directional Mobility
Omni-Directional Movement
Omni-Directional Motion
Omni-Directional Mover

Right Answer:
Omni-Directional Mobility

Q 11. WHAT IS THE ABILITY OF FOUNDING TITAN?

Choices:

Has the ability to control Titans with its screams
Is covered by hardened armor-like skin
Is able to turn humans into Titans and can control them
Can evaporate its body to release immense amounts of steam

Right Answer:
Has the ability to control titans with its screams

Q 12. WHO WAS THE ORIGINAL OWNER OF THE COLOSSAL TITAN?

Choices:

Kenny Ackermann
Reiner Braun
Bertholdt Hoover
Dennis Ailblinger

Right Answer:
Bertholt Hoover

Q 13. WHO IS THE CURRENT INHERITOR OF ARMORED TITAN?

Choices:

Bertholdt Hoover
Reiner Braun
Levi Ackermann
Eren Yeager

Right Answer:
Reiner Braun

Q 14. WHO IS THE CURRENT INHERITOR OF THE BEAST TITAN?

Choices:

Reiner Braun
Eren Yeager
Zeke Yeager
Bertholdt Hoover

Right Answer:
Zeke Yeager

Q 15. WHO IS EREN’S JAPANESE VOICE ACTOR?

Choices:

Hiro Shimono
Hiroshi Kamiya
Takehito Koyasu
Yūki Kaji

Right Answer:
Yuki Kaji

Q 16. WHAT DID LEVI FIND IN THE FALSE BOTTOM OF EREN’S BASEMENT DESK?

Choices:

A key
An Amulet
Viles
Books

Right Answer:
Books

Q 17. HOW DID EREN ACCIDENTALLY TRIGGER HIS TITAN TRANSFORMATION?

Choices:

Practicing his Shooting
Picking a spoon up
During a sparring match
While sneezing

Right Answer:
Picking a spoon up

Q 18. HOW DID THE ATTACK TITAN BREAK INTO WAR HAMMER’S CRYSTAL SHIELD?

Choices:

Crushing it with his own hands
Using War Hammer’s hammer
Using Jaw Titan’s mouth
Throwing it at Armour Titan’s Head

Right Answer:
Using Jaw Titan’s Mouth

Q 19. HOW LONG DOES SOMEONE LIVE FOR AFTER EATING A PERSON CONTROLLING ONE OF THE 9 TITANS?

Choices:

15 years
12 years
17 years
13 years

Right Answer:
13 Years

Q 20. WHAT WAS THE LAST GIFT THAT KENNY ACKERMANN GAVE TO LEVI?

Choices:

One of his guns
A necklace from Levi’s mother
A Titan injection
His Scarf

Right Answer:
A Titan Injection

Q 21. WHAT COLOUR WERE THE SIGNAL FLARES THAT THE SCOUT REGIMENT USED TO WARN OF APPROACHING TITANS?

Choices:

Blue & purple
Red & Black
White & Green
Orange & Red

Right Answer:
Red & Black

Q 22. THE TWO CHARACTERS WHO USED TO HANG OUT WITH LEVI ARE FURLAN CHURCH AND WHO ELSE?

Choices:

Christine Rose
Isobel Magnolia
Jade Tulip
Sofia Daffodil

Right Answer:
Isabel Magnolia

Q 23. THE BATTLE OF SHIGANSHINA DISTRICT TOOK PLACE IN WHAT YEAR?

Choices:

820
840
850
870

Right Answer:
850

Q 24. IN ELDIAN MYTHOLOGY, WHO GRANTED YMIR FRITZ THE POWER OF THE TITANS?

Choices:

The Devil of Helos
The Dancing Devil
The Spawn of the Devil
The Devil of All Earth

Right Answer:
The Devils of all Earth

Q 25. WHAT RELATION IS KENNY THE RIPPER TO LEVI ACKERMAN?

Choices:

Grandfather
Father
Uncle
Brother

Right Answer:
Uncle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads