Easy Soda Puzzle Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Let’s start with the king of sodas. The classic Coke bottle design remained the same for almost 80 years and is as much a part of the branding as any slogan. Can you choose the correct Coke bottle by its silhouette?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 2. Pepsi’s red, white, and blue is as American as apple pie. Which of these logos is the correct logo of Pepsi?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 3. Try this satisfying puzzle. Which bottle or glass comes next in the sequence?

Choices:

   

   

 

Right Answer:

Q Alt 3. Try this satisfying puzzle. Which bottle or glass comes next in the sequence?

Choices:

   

   

Right Answer:

Q 4. Can you put together this image? Type the correct order of letters below.

Right Answer:
ADCB

Q 5. There’s nothing like a soda on a hot summer’s day, eh. Can you help a friend choose the correct entrance that will get them to the can of Sunkist?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q Alt 5. There’s nothing like a soda on a hot summer’s day, eh. Can you help a friend choose the correct entrance that will get them to the can of Dr. Pepper?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 6. Type the soda brand name associated with these three facts: used Santa Claus in advertisements; is headquartered in Atlanta, GA; was the first Olympic sponsor.

Right Answer:
Coke

Q 7. Let’s test your taste buds. Which of these products does not fit with the rest? Select the odd logo out.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q Alt 7. Let’s test your taste buds. Which of these products does not fit with the rest? Select the odd logo out.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 8. We’ve zoomed in on this soft drink’s logo. Can you tell us the brand? Type the name below.

Right Answer:
Canada Dry

Q 9. In which country was this soda brand created? Select the country’s flag.

Choices:

   

   

Right Answer:

Q Alt 9. In which country was this soda brand created? Select the country’s flag.

Choices:

   

   

Right Answer:

Q 10. Approximately how many grams of sugar is in an average 12oz can soda? Select the correct entrance of the maze that leads to the correct answer.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q Alt 10. Approximately how many grams of sugar is in an average 12oz can soda? Select the correct entrance of the maze that leads to the correct answer.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 11. So many to choose from. Can you select the correct row that contains the soft drink’s colors that has the slogan “Real Magic”?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q Alt 11. So many to choose from. Can you select the correct row that contains the soft drink’s colors that has the slogan of “Freedom From Thirst”?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 12. What was the original purpose advertised for this classic beverage?

Choices:

Medicine
Car maintenance solution
Substitute for water
Anti-aging elixir

Right Answer:
Medicine

Q 13. Spot the odd can out. Which one is not a Coke product?

Choices:

7up
Sprite
Dr. Pepper
Fanta

Right Answer:
7up

Q Alt 13. Spot the odd can out. Which three are Coke products?

Choices:

ACD
ABC
ABD
BCD

Right Answer:
BCD

Q 14. Approximately how many gallons of soda do Americans consume each year? And let us know which way it is trending, too!

Choices:

35 gallons and increasing
42 gallons and increasing
34 gallons and decreasing
40 gallons and decreasing

Right Answer:
40 gallons and decreasing

Q 15. We got a little creative with the logos here. Can you tell us which soft drink was the most recent soda created?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q Alt 15. We got a little creative with the logos here. Can you tell us which soft drink was the first soda created?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 16. This drink has a cult following and was released as an alternative diet soda. Can you tell us the parent company responsible for this unforgettable soft drink?

Choices:

Squirt
Coke
Diet Way Cola
Pepsi

Right Answer:
Coke

Q 17. Find the difference between these images. Which quadrant just isn’t the same as the others?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C (white part is missing on both side)

Q Alt 17. Find the difference between these images. Which quadrant just isn’t the same as the others?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D (white part is missing on both side)

Q 18. Which of the following flavors was never introduced by Pepsi?

Choices:

Fire
Vanilla
Twist
Blast

Right Answer:
Blast

Q 19. Which of the following blurbs is false regarding the pixelated brand seen here?

Choices:

The beverage has stayed true to its original ingredients
An American president had a “Fresca” button installed in the White House
It was originally marketed as a sugar-free diet soft drink
The soft drink has rebranded itself as “sparkling soda water”

Right Answer:
The beverage has stayed true to its original ingredients

Q 20. Can you solve this math with soda symbols problem? Type the answer below.

Right Answer:
35

Q Alt 20. Can you solve this math with soda symbols problem? Type the answer below.

Right Answer:
48

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads