English for Dummies Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Let’s get started! How do you spell the name of this animal?

Choices:

Elliphant
Elefant
Ellifant
Elephant

Right Answer:
Elephant

Q Alt 1. Let’s get started! This animal has a wide range of habitats including grasslands, forests, and ________.

Choices:

Savahnas
Savannahs
Savannass
Savannas

Right Answer:
Savannas

Q 2. This date-keeping instrument is called a _________.

Choices:

Calendar
Calender
Calandar
Kalander

Right Answer:
Calender

Q Alt 2. If an event took place in the past, one could say it ________ last Wednesday.

Choices:

Occured
Occurred
Ocurred
Ohcurred

Right Answer:
Occurred

Q 3. What is the name of this beautiful sea creature?

Choices:

Turtel
Turttel
Turttle
Turtle

Right Answer:
Turtle

Q Alt 3. This kind of animal specifically lives in fresh or brackish water. What’s its name?

Choices:

Terrypin
Terrapine
Terrepin
Terrapin

Right Answer:
Terrapin

Q 4. E_________ is something needed for a specific purpose, most often used in sports. Type the word below.

Right Answer:
Equipment

Q Alt 4. This image shows an example of m____________ sports equipment; meaning a mixture of something.

Right Answer:
Miscellaneous

Q 5. Tell us the word for someone who writes plays. They are called a ________.

Choices:

Playwright
Playwrite
Playright
Playwriter

Right Answer:
Playwright

Q Alt 5. Someone who writes books and other forms of literature is called an __________.

Choices:

Author
Arthur
Aurthor
Auther

Right Answer:
Author

Q 6. Try this tasty word. Can you spell out this type of French bread? Type the word below.

Right Answer:
Baguette

Q 7. Art that is on display is called an __________.

Choices:

Exibition
Exhibition
Exihbition
Exxhibition

Right Answer:
Exhibition

Q Alt 7. This type of fish is called a ______ fish. It’s Japanese!

Choices:

Coye
Koi
Koye
Coy

Right Answer:
Koi

Q 8. Complete this endearing sentence: “You are in a _______ of your own.” What word is missing?

Choices:

League
Leuge
Legue
Leage

Right Answer:
League

Q Alt 8. Venice offers tourists and locals graceful gondola rides through this kind of waterway. What’s the word?

Choices:

Canel
Canal
channel
Cannal

Right Answer:
Canal

Q 9. How do you spell this bushy vegetable which contains lots of iron? Type the name below.

Right Answer:
Broccoli

Q Alt 9. The majority of these foods are classified as ________. Give us the singular or plural spelling below.

Right Answer:
Vegetables

Q 10. The formal name of a doctor who is responsible for the medical care of toddlers, children, and adolescents is called a ___________. Type the word that fills in the blank (UK or US).

Right Answer:
Pediatrician

Q Alt 10. The instrument doctors use to amplify sound from the body during an examination is called a _________. Type the word that fills in the blank.

Right Answer:
Stethoscope

Q 11. If someone is showing disrespect towards someone, a young person might say that the individual is throwing _______. Unscramble the letters and type the word below.

Right Answer:
Shade

Q 12. Spell the name of this well-known cephalopod related to squids, cuttlefish, and nautiloids.

Choices:

Octopuss
Octapus
Octoopus
Octopus

Right Answer:
Octopus

Q Alt 12. This Greek philosopher thought octopuses were rather daft. How do you spell his name?

Choices:

Artostole
Aristotle
Arestotle
Ariestotle

Right Answer:
Aristotle

Q 13. Have you done the laundry, paid the bills, or replied to your emails? If so, then you are definitely a_______g, as the young people call it.

Right Answer:
Adulting

Q 14. A synonym for hoot is ______.

Choices:

Owl
Yelp
Whisper
Twitter

Right Answer:
Yelp

Q 15. What is the profession of this legendary character? Type the word below.

Right Answer:
Arechaeologist

Q Alt 15. This fictional character was born in the London, England. How do you spell the name of the river which runs through her hometown? Type the river below.

Right Answer:
Thames

Q 16. A shadowed outline of an object or person is called a s________.

Right Answer:
Silhouette

Q 17. Take a gander at these bright lights! They are f_________ lights. Type the word that fills in the blank.

Right Answer:
Fluorescent

Q Alt 17. The glowing emission of visible light caused by a high temperature is called i___________. Hint: It has four syllables.

Right Answer:
Incandescence

Q 18. Luckily we won’t ask you to spell plethora, but there are a plethora of s_______ here. That is what tourists buy when they go vacation or holiday.

Right Answer:
Souvenirs

Q Alt 18. S_______ means the opposite of together. Spell the past tense form of the verb.

Right Answer:
Separated

Q 19. Yummy! This Central American dip is known as _________. Type the name below.

Right Answer:
Guacamole

Q Alt 19. Yummy! What is the main ingredient in this Central American dish? Give us the singular form please.

Right Answer:
Avacado

Q 20. To turn a subject or an object into a meme is to m______ it. Type the newly created word that describes this trend.

Right Answer:
Memify

Q Alt 20. G_____ is a term that means “cool” or “going well”. It’s all the rage on the internet at the moment. Type this trendy word below.

Right Answer:
Gucci

Q 21. Spell this country’s capital.

Choices:

Luxembourg
Luxumeburg
Luxemborg
Luxenbourg

Right Answer:
Luxembourg

Q Alt 21. The structure overlooking the countryside here is called a __________.

Choices:

Kastle
Cassel
Castel
Castle

Right Answer:
Castle

Q Alt 21-2. A period in time that is most associated with castles, knights, and powerful empires. We want the us spelling.

Choices:

Medavil
Medeval
Medieval
Midevil

Right Answer:
Medieval

Q 22. What genus of dinosaur was this? Type the name below.

Right Answer:
Brachiosaurus

Q Alt 22. __________ animals, like this giant dinosaur, walk on four legs instead of two. Type the technical name below. Hint: It has three syllables.

Right Answer:
Quadrupedal

Q 23. “No _____” is a trendy new phrase used to convey authenticity and truth telling.

Choices:

Cap
Kab
Koop
Cup

Right Answer:
Cap

Q 24. A realistic immersive computer simulation of the real world or other fictional worlds, in which participants are represented as digital avatars, is called a m__________.

Right Answer:
Metaverse

Q 25. What is the name of mesmerizing dance move?

Choices:

Pirrouette
Pirouete
Pirrouete
Pirouette

Right Answer:
Pirouette

Q Alt 25. You will see plenty of ballerinas at the ________. What’s the name of this performing art?

Choices:

Ballate
Ballete
Ballot
Ballet

Right Answer:
Ballet

Q 26. A purposefully misspelled word utilized to punctuate a sentence, particularly over the internet; often used by young people. Unscramble the letters to decipher the word.

Right Answer:
Periodt

Q 27. Browsing for updates on social media and in the news expecting it to be bad, so much so that it becomes an obsession is called d__________.

Right Answer:
Doomscrolling

Q 28. This country’s ancient capital city was named after a Roman Emperor. Can you spell the city in which the great emperor was born?

Choices:

Naissus
Nassau
Niassous
Nasseos

Right Answer:
Naissus

Q Alt 28. The ________ of Theodosius is an Egyptian monument located in the former city of Constantinople and was erected during the dynasty of ________ ________ ___.

Choices:

Oebelisk; Pharoah Tutmose III
Obalisk; Pharoah Thutmose III
Oblisk; Faraoh Tutmose III
Obelisk; Pharoah Thutmose III

Right Answer:
Obelisk; Pharoah Thutmose III

Q 29. What’s the name of this creature?

Choices:

Axeloti
Axelotl
Axalotl
Axolotl

Right Answer:
Axolotl

Q Alt 29. This exotic creature is classified as a _________ and is native only to Lake __________ and Lake __________ in Mexico.

Choices:

Salamander; Xochimilco; Chalco
Salemandor; Chochimilco; Chelco
Salemander; Xochemilco; Chalko
Salamandor; Chochemilco; Chaalco

Right Answer:
Salamander; Xochimilco’ Chalco

Q 30. What was the longest word ever said by a British MP in Parliament?

Choices:

Floccinaucinihilipilification
Antidisestablishmentarianism
Otorhinolaryngological
Spectrophotofluorometrically

Right Answer:
Floccinaucinihilipilification

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads