Find Baby Baldo Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Baby Baldo just discovered how fun carnivals can be. Can you spot our little friend in this energetic scene? Select the letter of the quadrant in which he’s hiding.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 2. Baby Baldo has already made some new friends on the playground. Can you spot our little buddy in this scene?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 3. Can you find Baby Baldo in this festive setting?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 4. Can you spot Baby Baldo amongst the crowd of people?

Choices:

A
B
C

Right Answer:
A

Q 5. Our little friend is trying out a new hobby – scuba! Can you find him in this wonderous underwater world?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 6. He’s such a people person! Can you find him amongst the crowd?

Choices:

A
B
C

Right Answer:
B

Q 7. Taking a stroll through the local market, Baby Baldo quickly hides behind the vendors and decor. Can you find him?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 8. He’s still sharpening his people skills. Where’s Baby Baldo at in this scene?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 9. Baby Baldo is in toy heaven! Can you find him amongst the collection of trinkets?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 10. The little cutie can’t get enough food and is wondering around the supermarket. Can you spot Baby Baldo here?

Choices:

A
B
C

Right Answer:
B

Q 11. Baby Baldo is channeling his inner Buzz Lightyear as he explores outer space. Find him before he jets off to another solar system!

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 12. It’s a real-life candy land and Baby Baldo does not want to leave. Can you spot him?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 13. Baby Baldo has returned to the theme park for another round of fun. Can you find him?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 14. The little guy has snuck off to somewhere again. Where can he be? Select the correct letter.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 15. The little bundle of joy has gotten into a real sticky mess. Find him here before the sweets swallow HIM up.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 16. Baldo is shopping until he drops. Spot the little shopper before does.

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 17. Lost in the masses again; can you find little Baby Baldo here?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 18. Looks like Baby Baldo has just discovered the multiverse, as there are multiple Baldo’s mucking about here. In which four quadrants will you find a Baby Baldo? Type the four corresponding letters in order below.

Right Answer:
CDEF

Q 19. Where’s Baby Baldo at in this vibrant scene?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 20. How many Baby Baldos can you spot in this cool kaleidoscopic scene? Type the number below.

Right Answer:
5

Q 21. Where’s the little rascal at amongst his furry feline friends?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 22. He’s gotten all tangled up with these toys and is doing a great job hiding. Can you find Baby Baldo in this clutter?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 23. Out amongst the stars, oh where can he be? Choose the correct letter.

Choices:

A
B
C
D
E
F

Right Answer:
A

Q 24. Baby Baldo doesn’t want to leave his playroom and is doing a great job at hiding. Can you find him here?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 25. Now how many Baby Baldos are present here? Don’t let his cute little friends distract you. Type your answer below.

Right Answer:
7

Q 26. In which three quadrants is there a Baby Baldo hiding? Type the corresponding quadrant letters in order below.

Right Answer:
BCF

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads