How Crazy is that Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Body modification is as old as time immemorial. As of 2003, what’s the largest number of facial and body piercings ever received by one person?

Choices:

460
4,225
21, 540
1,025

Right Answer:
4,225

Q 2. When the world’s tallest person met with the world’s shortest person, it was no doubt a sight to behold. Can you tell us the difference in inches between the two human marvels?

Choices:

213.36 cm
266.7 cm
170.18 cm
530.86 cm

Right Answer:
213.36 cm

Q 3. One man has taken tattooing to the extreme and holds the record for being the most tattooed man. Can you tell us what percentage of his body is all tatted up? Type the percentage below.

Right Answer:
100%

Q 4. Takeru Kobayashi is a serious competitive eater. For which of the following jaw-breaking records does Takeru Kobayashi not hold the record?

Choices:

Most lobster rolls eaten in 10 minutes
Most sushi rolls eaten in 1 minute
Most cow brains eaten in 15 minutes
Most meatballs eaten in 1 minute

Right Answer:
Most sushi rolls eaten in 1 minute

Q Alt 4. There is no limit to the imagination when it comes to owning a word. How many of these items has one person managed to put into their beard?

Right Answer:
3500

Q Alt 4-2. How many hours and minutes did it take for the world record holder to place the most number of these items seen here into his epic mane?

Right Answer:
3 hours and 13 minutes

Q 5. Clipping your fingernails is typically a weekly habit for most. Not for one Indian man who holds the record for the longest fingernails on a single hand. Just how long did the nails grow in centimeters?

Choices:

108.8 cm
235.7 cm
689.1 cm
909.6 cm

Right Answer:
909.6 cm

Q Alt 5. With a measurement of 38.1 centimeters, what was the accomplishment that made this number a record to beat?

Choices:

Longest nose hair
Shortest person
Largest pecan nut
Skinniest waist

Right Answer:
Skinniest waist

Q 6. What is the record number of teddy bears ever collected by one person?

Right Answer:
20,367

Q Alt 6. Whether you call it collecting or hoarding, this record is crazy. What is the record for the largest collection of memorabilia for this franchise? Type the number of items below?

Right Answer:
3626

Q 7. A strongman shocked the world when he carried a small table 11.8 meters across the room using only his teeth. Can you tell us what else was on top of the table whilst he carried it?

Choices:

a stack of porcelain plates
a 26kg snake
a 50kg woman
a vase of flowers

Right Answer:
a 50kg woman

Q Alt 7. There is a record for consecutive 36 pull-ups that were performed in a very unique way. What was so unique about the pull-ups?

Choices:

Used only elbows
Used only prosthetic limbs
Used only one arm
Used only pinky fingers

Right Answer:
Used only pinky fingers

Q 8. When you think of world records and needles, you probably think of some extreme physical feat. This one is more mental, but nevertheless still mind-blowing. What is the most needles threaded with a piece of string in one minute while blindfolded?

Choices:

44
33
22
11

Right Answer:
44

Q Alt 8. Someone made it into the record book by threading 44 needles in one minute. What was unique about the record breaker’s performance?

Choices:

They used their feet
They were blindfolded
They only had one arm
They were 7 years old

Right Answer:
They were blindfolded

Q 9. What is the record for the longest time a person has held their breath underwater? Type the number of minutes and seconds below.

Right Answer:
24 minutes 37 seconds

Q Alt 9. At 4.8 meters, one man made his way into the record books by creating what? Type the two-worded record below. E.G. Largest airplane.

Right Answer:
Tallest Hat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads