Impossible Apex Legends Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. NAME THE LEGEND: HIS PASSIVE ABILITY “SWIFT MEND” WHICH ALLOWS HIM TO RECOVER FROM ANY KIND OF HEALTH PROBLEMS.

Choices:

Wraith
Octane
Loba
Caustic

Right Answer:
Octane

Q 2. NAME THE LEGEND: SHE POSSESSES THE CREAM ABILITIES LIKE EYE OF QUALITY WITH WHICH SHE CAN EASILY LOOK THROUGH THE WALLS AND CAN SEARCH FOR THE BEST LOOTS.

Choices:

Caustic
Bangalore
Seer
Loba

Right Answer:
Loba

Q 3. NAME THE LEGEND: WITH HIS ABILITIES NOX VISION, HE CAN KILL ANYBODY WITH THE GAS WHILE NOTHING HAPPENS TO HIM.

Choices:

Fuse
Caustic
Bloodhound
Gibraltar

Right Answer:
Caustic

Q 4. WHAT ISN’T A LEGEND ABILITY?

Choices:

Passive
Tactical
Active
Ultimate

Right Answer:
Active

Q 5. WHICH ONE IS NOT A MAP IN THE BATTLE ROYALE MODE?

Choices:

World’s Edge
King’s Canyon
Rule’s Landing
Olympus

Right Answer:
Rule’s Landing

Q 6. WHAT WAS THE NAME OF CAUSTIC BEFORE THE GAMES?

Choices:

Michael Caustic
Mikhail Caustic
James Nox
Alexander Nox

Right Answer:
Alexander Nox

Q 7. SKULL TOWN WAS LOCATED ON WHICH MAP?

Choices:

Olympus
King’s Canyon
World’s Edge
Rule Landing

Right Answer:
King’s Canyon

Q 8. HIGH DESERT IS LOCATED ON WHICH MAP?

Choices:

Olympus
World’s Edge
King’s Canyon
Rules Landing

Right Answer:
King’s Canyon

Q 9. CLIMATIZER IS LOCATED ON WHICH MAP?

Choices:

World’s Edge
King’s Canyon
Rules Landing
Olympus

Right Answer:
World’s Edge

Q 10. LANDSLIDE IS LOCATED ON WHICH MAP?

Choices:

King’s Canyon
Rules Landing
Olympus
World’s Edge

Right Answer:
World’s Edge

Q 11. LAVA FISSURE IS LOCATED ON WHICH MAP?

Choices:

Olympus
King’s Canyon
World’s Edge
Rules Landing

Right Answer:
World’s Edge

Q 12. SKYHOOK HAS WHAT TYPE OF LOOT?

Choices:

High
Basic
Mid
Epic

Right Answer:
High

Q 13. THE BRIDGE HAS WHAT TYPE OF LOOT?

Choices:

High
Basic
Mid
Epic

Right Answer:
Basic

Q 14. FUEL DEPOT HAS WHAT TYPE OF LOOT?

Choices:

High
Basic
Mid
Epic

Right Answer:
Mid

Q 15. REFINERY HAS WHAT TYPE OF LOOT?

Choices:

High
Basic
Mid
Epic

Right Answer:
High

Q 16. THE TRAIN YARD HAS WHAT TYPE OF LOOT?

Choices:

High
Basic
Mid
Epic

Right Answer:
High

Q 17. NAME THE GUN!

Choices:

Wingman
Hemlock
R301
R99

Right Answer:
R301

Q 18. NAME THE GUN!

Choices:

Charge Rifle
C.A.R. smg
R99
Prowler

Right Answer:
R99

Q 19. NAME THE GUN!

Choices:

Devotion
Volt
L-Star
Havoc

Right Answer:
Devotion

Q 20. NAME THE GUN!

Choices:

Devotion
Flatline
Hemlock
Prowler

Right Answer:
Flatline

Q 21. NAME THE GUN!

Choices:

Peacekeeper
Mozambique
EVA-8
Mastiff

Right Answer:
Mastiff

Q 22. NAME THE GUN!

Choices:

Mastiff
Mozambique
Peacekeeper
EVA-8

Right Answer:
Mozambique

Q 23. NAME THE GUN!

Choices:

Wingman
RE-35
R99
P2020

Right Answer:
Wingman

Q 24. NAME THE GUN!

Choices:

Havoc
Volt
R99
Alternator

Right Answer:
Alternator

Q 25. NAME THE GUN!

Choices:

Kraber
Sentinal
Charge Rifle
Triple Take

Right Answer:
Triple Take

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads