Mario Kart 8 Deluxe Challenge Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. WHAT IS THIS CHARACTER’S NAME?

Choices:

Larry Koopa
Ludwig von Koopa
Roy Koopa
Iggy Koopa

Right Answer:
Ludwig von koopa

Q 2. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Ghost Guy
Fun Guy
Shy Guy
Spooky Guy

Right Answer:
Shy Guy

Q 3. WHAT IS THE NAME OF THIS KART?

Choices:

Catmobile
Pink Kart
Kittymobile
Cat Cruiser

Right Answer:
Cat Cruiser

Q 4. WHICH CUP IS DOLPHIN SHOALS PART OF?

Choices:

Special Cup
Star Cup
Flower Cup
Mushroom Cup

Right Answer:
Star Cup

Q 5. WHAT CLASS IS WARIO?

Choices:

Heavy
Medium
Light
Ultra Light

Right Answer:
Heavy

Q 6. WHAT IS THE NAME OF THIS KART?

Choices:

Blue Eagle
Blue Falcon
Blue Hawk
Blue Raven

Right Answer:
Blue Falcon

Q 7. WHAT IS THE NAME OF THIS BIKE?

Choices:

Camo Bike
Farm Bike
Space Bike
Jet Bike

Right Answer:
Jet Bike

Q 8. WHICH CUP IS THWOMP RUINS PART OF?

Choices:

Flower Cup
Mushroom Cup
Shell Cup
Leaf Cup

Right Answer:
Mushroom Chup

Q 9. WHAT IS THE NAME OF THIS GLIDER?

Choices:

Peach Parasol
Peach Umbrella
Pink Umbrella
Pink Parasol

Right Answer:
Peach Parasol

Q 10. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Isabelle
Daisy
Katie
Katrina

Right Answer:
Isabele

Q 11. WHAT CUP IS CHEESE LAND PART OF?

Choices:

Bell Cup
Banana Cup
Lightning Cup
Crossing Cup

Right Answer:
Crossing Cup

Q 12. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Koopa Skeleton
Dead Bones
Dry Bones
Koopa Dust

Right Answer:
Dry Bones

Q 13. WHICH OF THESE COURSES IS PART OF THE LEAF CUP?

Choices:

Cheep Cheep Beach
Music Park
Royal Raceway
Baby Park

Right Answer:
Music Park

Q 14. WHAT IS THE NAME OF THIS KART?

Choices:

Tanooki Kart
Jeep Kart
Orange Mobile
Koopa Kart

Right Answer:
Tanooki Kart

Q 15. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Dead Bowser
Dust Bowser
Dry Bowser
Skeleton Bowser

Right Answer:
Dry Bowser

Q 16. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Choices:

Baby Bop
Baby Toad
Baby Peach
Baby Daisy

Right Answer:
Baby Daisy

Q 17. WHAT IS UNLOCKED BY ACHIEVING AT LEAST ONE STAR RANK ON EVERY CUP IN MIRROR MODE?

Choices:

Gold Tires
Gold Standard
Gold Glider
Gold Mario

Right Answer:
Gold Standard

Q 18. WHAT IS UNLOCKED BY DEFEATING ALL 48 STAFF GHOSTS IN 150CC TIME TRIALS?

Choices:

Gold Standard
Gold Tires
Gold Mario
Gold Glider

Right Answer:
Gold Tires

Q 19. WHAT IS UNLOCKED WHEN YOU COMPLETE AND WIN ALL CUPS IN 200CC?

Choices:

Gold Mario
Gold Standard
Gold Glider
Gold Tires

Right Answer:
Gold Mario

Q 20. WHAT IS UNLOCKED BY COLLECTING 5,000 COINS?

Choices:

Gold Mario
Gold Standard
Gold Tires
Gold Glider

Right Answer:
Gold Glider

Q 21. WHAT IS THE NAME OF THIS BATTLE STAGE?

Choices:

Dragon Palace
Battle Course 1
Sweet Sweet Kingdom
Wuhu Town

Right Answer:
Sweet Sweet Kingdom

Q 22. WHAT IS THE NAME OF THIS BATTLE STAGE?

Choices:

Wuhu Town
Dragon Palace
Lunar Colony
Battle Course 1

Right Answer:
Wuhu Town

Q 23. WHICH OF THESE IS NOT PART OF THE TRIFORCE CUP?

Choices:

Rainbow Road
Wario’s Gold Mine
Mute City
Hyrule Circuit

Right Answer:
Mute City

Q 24. WHICH OF THESE IS NOT PART OF THE LEAF CUP?

Choices:

Wario Stadium
Sherbert Land
Music Park
DK Jungle

Right Answer:
DK Jungle

Q 25. WHICH OF THESE IS NOT PART OF THE EGG CUP?

Choices:

Baby Park
Excitebike Arena
Dragon Driftway
Mute City

Right Answer:
Baby Park

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads