Rebirth and Warzone Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. NAME THIS GUN!

Choices:

M-16
M4-A1
M13
MP-40

Right Answer:
M4-A1

Q 2. NAME THIS GUN!

Choices:

Kilo 141
M4-A1
Grau 5.56
Scar-H

Right Answer:
Grau 5.56

Q 3. NAME THE GUN!

Choices:

CR-56 AMAX
Kilo 141
Bullfrog
FFAR

Right Answer:
CR-56 AMAX

Q 4. NAME THE GUN!

Choices:

FFAR
AN-94
Grau 5.56
M13

Right Answer:
AN-94

Q 5. NAME THE GUN!

Choices:

M4-A1
FFAR
Grau 5.56
Kilo 141

Right Answer:
Kilo 141

Q 6. NAME THE GUN!

Choices:

FFAR
AS Val
Kilo 141
Grau 5.56

Right Answer:
As Val

Q 7. NAME THE GUN!

Choices:

Finn LMG
Bren
Bruen Mk9
Stoner 63

Right Answer:
Bren

Q 8. NAME THE GUN!

Choices:

MP-40
Uzi
AK-74u
Vector

Right Answer:
AK-74u

Q 9. NAME THE GUN!

Choices:

MP-7
PPSH-41
MP-40
Vector

Right Answer:
PPSH-41

Q 10. NAME THE GUN!

Choices:

Tec-9
Welgun
LC-10
Bullfrog

Right Answer:
Tex-9

Q 11. NAME THE PERK: TAKE REDUCED DAMAGE FROM NON-KILLSTREAK EXPLOSIVES AND FIRE. RESETS FUSE WHEN PICKING UP FRAG GRENADES.

Choices:

Cold Blooded
Scavenger
E.O.D.
Hardline

Right Answer:
E.O.D.

Q 12. NAME THE PERK: RECHARGE EQUIPMENT OVER 50 SECONDS. THROWING KNIVES CAN RECHARGE 1 EXTRA KNIFE, DECOY GRENADES AND STIM RECHARGE TWICE AS FAST. IN MULTIPLIER ONLY THE RECHARGE TAKES JUST 25 SECONDS.

Choices:

Restock
E.O.D.
Overkill
Battle Hardened

Right Answer:
Restock

Q 13. NAME THE PERK: 25% OFF KIOSK PRICE FOR KILLSTREAKS, FIELD UPGRADES, AND ARMOUR PLATES. IN MULTIPLAYER ONLY YOUR KILLSTREAKS COST 1 LESS KILL AND REDUCES SPECIALIST PERK COST BY 1.

Choices:

Restock
Overkill
Hardline
Ghosted

Right Answer:
Hardline

Q 14. NAME THE PERK: CARRY TWO PRIMARY WEAPONS. CANNOT EQUIP TWO OF THE SAME WEAPON, SECONDARIES CANNOT BE EQUIPPED.CARRY TWO PRIMARY WEAPONS. CANNOT EQUIP TWO OF THE SAME WEAPON, SECONDARIES CANNOT BE EQUIPPED.CARRY TWO PRIMARY WEAPONS. CANNOT EQUIP TWO OF THE

Choices:

Restock
E.O.D.
Overkill
Hardline

Right Answer:
Overkill

Q 15. NAME THE PERK: YOUR VISION PULSES WHEN ENEMIES OUTSIDE OF YOUR VIEW SEE YOU. MULTIPLAYER: ALSO TRIGGERED BY ENEMIES CONTROLLING CHOPPER GUNNERS, WHEELSONS, IAVS AND APCS.

Choices:

Restock
Pointman
Ghost
High Alert

Right Answer:
High Alert

Q 16. NAME THE PERK: UNDETECTABLE BY UAVS, RADAR DRONES AND HEARTBEAT SENSORS. STILL APPEAR ON KILLSTREAK RADAR WHEN FIRING A WEAPON, AND DETECTABLE BY ADVANCED UAV BUT REMOVES DIRECTION.

Choices:

Cold Blooded
Ghost
Spotter
Tracker

Right Answer:
Ghost

Q 17. NAME THE PERK: ALL MEMBERS OF YOUR TEAM EARN MORE MONEY FROM COMPLETED MISSIONS. MULTIPLAYER ONLY: TURNS YOUR KILLSTREAKS INTO SCORESTREAKS.

Choices:

Pointman
Amped
Double Time
Battle Hardened

Right Answer:
Pointman

Q 18. NAME THE PERK: REDUCE THE CHARGE TIME OF FIELD UPGRADES BY 40%. WARZONE ONLY: REDUCES REVIVE TIME BY 25%.

Choices:

Restock
Amped
Spotter
Tune Up

Right Answer:
Tune-Up

Q 19. NAME THE PERK: SPAWN WITH AN EXTRA PIECE OF LETHAL EQUIPMENT. EXPLOSIVE DAMAGE DELAYS ENEMY HEALTH REGENERATION BY 3 SECONDS.

Choices:

Amped
Tune Up
Spotter
Shrapnel

Right Answer:
Shrapnel

Q 20. NAME THE PERK: REDUCE STRENGTH OF ENEMY FLASH, STUN, EMP AND GAS EFFECTS. IMMUNE TO SNAPSHOT GRENADES.

Choices:

Cold Blooded
Tracker
Battle Hardened
E.O.D.

Right Answer:
Battle Hardened

Q 21. NAME THE PERK: SEE ENEMY EQUIPMENT, FIELD UPGRADES AND KILLSTREAKS THROUGH WALLS. MARK THEM FOR YOUR TEAM BY AIMING DOWN SIGHTS. HACK ENEMY CLAYMORES, PROXIMITY MINES, C4 AND TROPHY SYSTEMS. ADVANCED UAVS CAN’T BE MARKED.

Choices:

Tracker
Spotter
Amped
Tunnel Vision

Right Answer:
Spotter

Q 22. NAME THE PERK: ENEMIES LEAVE BEHIND A FOOTPRINT TRAIL. SEE MARKETS AT ENEMY DEATH LOCATIONS AND HIDE THE DEATH MARKERS OF ENEMIES YOU KILL.

Choices:

Tracker
Spotter
Double Time
Battle Hardened

Right Answer:
Tracker

Q 23. NAME THE PERK: DOUBLE THE DURATION OF TACTICAL SPRINT. INCREASE CROUCH MOVEMENT SPEED BY 30%.

Choices:

E.O.D.
Stamina Spike
Double Time
Kill Chain

Right Answer:
Double Time

Q 24. NAME THE PERK: KILLING PLAYERS IMMEDIATELY STARTS HEALTH REGENERATION.

Choices:

Quick Fix
Double Time
E.O.D.
Kill Chain

Right Answer:
Quick Fix

Q 25. NAME THE PERK: INCREASES YOUR CHANCE OF FINDING KILLSTREAKS IN SUPPLY BOXES. IN MULTIPLAYER ONLY, KILLSTREAK KILLS COUNT TOWARDS YOUR NEXT KILLSTREAKS.

Choices:

Quick Fix
Pointman
Kill Chain
Hardline

Right Answer:
Kill Chain

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads