Remember the Company? Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. You’ve probably seen this company’s logo a million times, but can you remember what color the second “O” is? Select the correct color below.

Choices:

Right Answer:

Q 2. Which logo from this internationally renowned entertainment company was the one from the mid 80’s to the early 2000’s?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 3. This company may have gone under, but it will always live on in jest. Can you select the true colors of this now the obsolete company?

Choices:

 

Right Answer:

Q 4. Which is the correct logo of this global retailer?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 5. Which of the following taglines are synonymous with the brand seen here?

Choices:

One you pop, you always pop.
Once you pop, the fun don’t stop
Don’t stop popping
Pop goes the Pringle.

Right Answer:
Once you pop, the fun don’t stop

Q 6. Calling all millennials! Which of these logos was the myspace logo?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 7. What was the original motto regarding this company’s code of conduct?

Choices:

Do no harm
Do no malevolence
Don’t be evil
Do the right thing

Right Answer:
Don’t be evil

Q 8. Which tech company had this slogan: “Be what’s next!”

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 9. Calling all boomers! This mascot was synonymous with what food company? Type the company below.

Right Answer:
McDonalds

Q 10. Which of these car companies is the proud owner of Rolls Royce?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 11. Can you tell us the correct slogan and logo of this major tech company?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 12. Which logo belongs to a company from the Netherlands?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 13. What was the first product made by the company known for these specific devices?

Choices:

Typewriter
Pager
Satellite
Camera

Right Answer:
Pager

Q 14. Which of these products has the most users?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 15. Name the company from the font and slogan. Type the company name below.

Right Answer:
IBM

Q 16. Type the brand name below that uses this motivating slogan.

Right Answer:
Adidas

Q 17. Which of these logos was inspired by water caltrops?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 18. Which quadrant displays the correct logo and colors from 2007 to present?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 19. Take a look at this game and tell us the name of the company that enhanced our childhood with this product?

Choices:

Mattel
Parker Brothers
Milton Bradley
Toy Vault, Inc.

Right Answer:
Milton Bradley

Q 20. What’s the parent company’s name overseeing the brand with this slogan? Type the company’s name below.

Right Answer:
Mars

Q 21. Which high end brand made for the commoner famously uses this font and slogan? Type the company name below that completes the slogan.

Right Answer:
Calvin Klein

Q 22. Decipher the blurred logo and tell us from what industry the company was apart of?

Choices:

Food
Sports
Tech
Airlines

Right Answer:
Airlines

Q 23. Which company is responsible for packaging one their products in this cow skin box?

Choices:

LG
Gateway, Inc.
Hershey
The Hoover Company

Right Answer:
Gateway, Inc.

Q 24. Decipher the anagram and then tell us which program was a mainstay on this famous TV network?

Choices:

South Park
Robot Chicken
SpongeBob SquarePants
CatDog

Right Answer:
Robot Chicken

Q 25. Decipher the logo and then tell us in which US state the first restaurant franchise opened.

Choices:

Kentucky
Texas
Utah
Ohio

Right Answer:
Utah

Q 26. Mars, Inc. owns which of the following slogans?

Choices:

That’s rich!
Sometimes you feel like a nut. Sometimes you don’t.
Get the sensation.
Try both. Pick a side.

Right Answer:
Try both. Pick a side.

Q 27. What’s the model name of this revolutionary computer released by one of the world’s largest tech companies today? Type the name below.

Right Answer:
Macintosh LC III

Q 28. Which product is NOT produced by this company?

Choices:

Le Volume Revolution Mascara
No5 Eau de Parfum
Rouge Allure in Pirate
L’Ombre Dans L’Eau Parfum Solide

Right Answer:
L’Ombre Dans L’Eau Parfum Solide

Q 29. Where is the headquarters of the company that used this well-known slogan in the past? Select the correct U.S. city.

Choices:

Memphis
Atlanta
Dallas
Salt Lake City

Right Answer:
Memphis

Q 30. We’ve zoomed in on a logo. In what year was this company founded? Type your answer below.

Right Answer:
1952

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads