Wheel of Reward – Autumn Edition Answers (25 Question Edition)

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. The spookiest night of the year is nigh, it’s time to light the:

Choices:

Jack O’Lantern
Hick O’Western
Luck O’Lectern
Mick O’Cistern

Right Answer:
Jack O’Lantern

Q 2. A useful device in autumn.

Choices:

Leaf blower
Lead melter
Lawn mower
Land Rover

Right Answer:
Leaf blower

Q 3. We’re seeing these all over the forest floor. Can you guess what we’re looking for?

Choices:

Acorns and Squirrels
Actors and Squalor
Acres and Squeaks
Aches and Squills

Right Answer:
Acorns and Squirrels

Q 4. Which tri-coloured sweet treat are we looking for?

Choices:

Fancy horn
Handy yarn
Candy fern
Candy corn

Right Answer:
Candy corn

Q 5. It’s getting cold outside. Let’s put on your:

Choices:

Holy cleading
Ugly sweater
Oily greatcoat
Cozy Overcoat

Right Answer:
Cozy Overcoat

Q 6. Try not to get lost in the:

Choices:

Corn maze
Bone mine
Home maze
Lone mine

Right Answer:
Corn maze

Q 7. A period of unseasonably warm weather in North America is called:

Choices:

Isaac’s Antler
Italian Winter
Indian Summer
Icebox Heater

Right Answer:
Indian Summer

Q 8. Can you find the correct examples of this?

Choices:

Yew, sycamore, willow, spruce
Aspen, elm, fir, beech
Linden, pine, oak, poplar
Alder, maple, apple, ash

Right Answer:
Alder, maple, apple, ash

Q 9. We’re looking for a movie title!

Choices:

Wardens of the Mall
Regents of the Hall
Letters on the Wall
Legends of the Fall

Right Answer:
Legends of the Fall

Q 10. Who wrote this world-famous fairy tale?

Choices:

Hans Christian Andersen
Charles Perrault
The Brothers Grimm
Joseph Jacobs

Right Answer:
Hans Christian Andersen

Q 11. Fill in the blanks to get a pleasant activity that takes place in autumn:

Choices:

Fish frying
Leaf peeping
Kite flying
Star gazing

Right Answer:
Kite flying

Q 12. Dazzling autumn colors can be described as:

Choices:

Flamboyant
Flamboyent
Flemboyant
Flambuyant

Right Answer:
Flamboyant

Q 13. There’s a hint in the picture…

Choices:

A perrsimon colored reindeer
A perssimon colored roadsign
A persimmon colored raincoat
A persimmon coloured rosebush

Right Answer:
A persimmon colored raincoat

Q 14. Which city below holds this annual event?

Choices:

Chicago
New York City
Philadelphia
Boston

Right Answer:
New York City

Q 15. Can you guess the title of this children’s book by unscrambling the words below?

Choices:

We’re oenft on a leke unth
We’re suckt on a lape llhu
We’re gingo on a lfea hntu
We’re uikqc on a ealf mphu

Right Answer:
We’re gingo on a lfea hntu

Q 16. Fill in the missing letters of this quote by unscrambling the letters below:

Choices:

nAtumu sowsh us owh to etl tinghs go
mnAtuu swsho us owh to etl sockh go
umnAut tllse us owh to see cvero go
mnAutu ellst us owh to let ncecha go

Right Answer:
nAtumu sowsh us owh to etl tinghs go

Q 17. The title of a song from these soulful musicians.

Choices:

The Mamas and the Papas

Simon and Garfunkel
Jefferson Airplane
Sonny and Cher

Right Answer:
The Mamas and the Papas

Q 18. These two words are names as well as…

Choices:

Types of pumpkins
Types of nuts
Types of flowers
Autumn food dishes

Right Answer:
Types of flowers

Q 19. These three autumn words are all…

Choices:

Adverbs
Adjectives
Nouns
Verbs

Right Answer:
Adjectives

Q 20. Who wrote this autumnal poem?

Choices:

Carl Sandburg
Sara Teasdale
E. A. Poe
Robert Graves
Robert Frost
Mary Shelley

Right Answer:
Carl Sandburg

Q 21. What are we looking for? Hint: spells!

Choices:

A song
A novel
A TV series
A movie

Right Answer:
A TV series

Q 22. Which fact below is NOT true for this critter:

Choices:

They are native to the Americas
They are illegal in Pennsylvania
They are born blind
They hibernate

Right Answer:
They are native to the Americas

Q 23. Which word completes this line by Roald Dahl?

Choices:

Oven
Fireplace
Crucible
Barbecue

Right Answer:
Barbecue

Q 24. These are peculiar names for what autumnal thing?

Choices:

Spiders
Apples
Corn
Leaves
Pumpkins

Right Answer:
Pumpkins

Q 25. What is the total number of vowels in this line from a famous poem?

Choices:

10
8
11
9
13
12

Right Answer:
9

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads