Wheel of Reward Quiz Answers

Please search for your Quiz before sending me your New Quiz link:

Q 1. Welcome to the Wheel of Reward! You might have played something like this before, or maybe you haven’t! Don’t worry, it’s simple enough!

Choices:

Next

Right Answer:
Next

Q 2. You will be presented with a board with missing letters. All you have to do is fill in the missing letters by choosing the correct answer!

Choices:

Next

Right Answer:
Next

Q 3. Let’s start easy folks! Can you fill in the missing letters? Hint: Popular Girl Band.

Choices:

Spuce Gurls
Spice Gals
Space Girls
Spice Girls

Right Answer:
Spice Girls

Q 4. Oh, this one can’t be too hard? Which species are we referring to?

Choices:

Blue While
Brue Whole
Brue While
Blue Whale

Right Answer:
Blue Whale

Q 5. Who’s this pop star?

Choices:

Madolla
Madotta
Madorra
Madonna

Right Answer:
Madonna

Q 6. Can you name this Disney film?

Choices:

The Leon Kang
The Laon King
The Loon Kong
The Lion King

Right Answer:
The Lion King

Q 7. What type of dog is this?

Choices:

Dolcatian
Delnatian
Dolpatian
Dalmatian

Right Answer:
Dalmatian

Q 8. Which country are we talking about?

Choices:

Now Zanland
New Zotland
New Holland
New Zealand

Right Answer:
New Zealand

Q 9. Do you remember this movie?

Choices:

Dorky Dancing
Derty Dancing
Dorty Dancing
Dirty Dancing

Right Answer:
Dirty Dancing

Q 10. Which instrument are we wanting here?

Choices:

Exectric Guipar
Epectric Guilar
Eclectic Guizar
Electric Guitar

Right Answer:
Electric Guitar

Q 11. Where would you find pizza and pasta? At an …?

Choices:

Atalean Riptaurant
Italian Rustaurant
Utalian Ristaurant
Italian Restaurant

Right Answer:
Italian Restaurant

Q 12. Which of these options fits the image perfectly?

Choices:

Pummer Breede
Lummer Breete
Tummer Breece
Summer Breeze

Right Answer:
Summer Breeze

Q 13. You might be too young or maybe too old for this one! What are we talking about?

Choices:

Slaging on the Tain
Singing on the Cain
Staging in the Pain
Singing in the Rain

Right Answer:
Singing in the Rain

Q 14. Have you seen this landmark before?

Choices:

The Eickel Toner
The Eippel Totter
The Eittel Tower
The Eiffel Tower

Right Answer:
The Eiffel Tower

Q 15. Remember these famous lyrics? Oh yeah, I tell you something. I think you’ll understand!

Choices:

I wanna hold your land
I wanna join your band
I wanna hold your mand
I wanna hold your hand

Right Answer:
I wanna hold your hand

Q 16. Who’s this character?

Choices:

Peler Pan
Pater Pin
Poter Pon
Peter Pan

Right Answer:
Peter Pan

Q 17. What is this funny phrase?

Choices:

As wool is a cucumber
As tool is a cucumber
As fool is a cucumber
As cool as a cucumber

Right Answer:
As cool as a cucumber

Q 18. You’re going too fast! Identify this phrase!

Choices:

Halt your Hopses
Hold your Losses
Halt your horses
Hold your horses

Right Answer:
Hold your horses

Q 19. Who’s this goofy fellow?

Choices:

Adap Sundler
Adas Slopler
Adal Sapller
Adam Sandler

Right Answer:
Adam Sandler

Q 20. Mmm remember this?

Choices:

Loffy Laple
Puffee Epple
Coffee Maple
Toffee Apple

Right Answer:
Toffee Apple

Q 21. Who’s this award-winning actress?

Choices:

Maryll Streer
Mapyll Streel
Muryll Street
Meryll Streep

Right Answer:
Meryll Streep

Q 22. This show was a classic in the 90s!

Choices:

Roalanne
Rorranne
Rosaenne
Roseanne

Right Answer:
Roseanne

Q 23. What a view! Do you know what we’re referring to?

Choices:

Burning Tower of Lisa
Turning Tower of Risa
Learning Power of Gisa
Leaning Tower of Pisa

Right Answer:
Leaning Tower of Pisa

Q 24. Which words fit best?

Choices:

The Rumble Cook
The Jungle Look
The Bungle Hook
The Jungle Book

Right Answer:
The Jungle Book

Q 25. Which book title are we talking about here?

Choices:

Roby Kick
Cody Rick
Boby Pick
Moby Dick

Right Answer:
Moby Dick

Q 26. Who’s this person?

Choices:

Nickard Lixot
Lichard Pixor
Pichard Nixon
Richard Nixon

Right Answer:
Richard Nixon

Q 27. Who are we talking about here?

Choices:

Pustin Bimbercake
Bustin Timberlake
Dustin Wimberdake
Justin Timberlake

Right Answer:
Justin Timberlake

Q 28. Do you know this place?

Choices:

Yearl Harbor
Pearl Parlor
Bearl Parlor
Pearl Harbor

Right Answer:
Pearl Harbor

Q 29. Best enjoyed with a cup of coffee! What are we talking about?

Choices:

Banana Fake
Lanana Lake
Banana Bake
Banana Cake

Right Answer:
Banana Cake

Q 30. Who doesn’t want some of this!

Choices:

Cornberries and Cream
Roundberries and Pream
Bunchberries and Dream
Strawberries and Cream

Right Answer:
Strawberries and Cream

Q 31. What in the world is this?

Choices:

Round Pairest
Bound Fastest
Count Fairest
Mount Everest

Right Answer:
Mount Everest

Q 32. Smells nice!

Choices:

Cepperwint Bee
Lappermint Sea
Peppermint Pea
Peppermint Tea

Right Answer:
Peppermint Tea

Q 33. Can you un-jumble these answers to find the movie star we are talking about?

Choices:

Hllyo Hbueprn
saCasndra ueHbprn
athKerine epbuHrn
dryAeu pbuHern

Right Answer:
dryAeu pbuHern

Q 34. A book and a film!

Choices:

Ultrafast at Riffany’s
Superfast at Tiffany’s
Steadfast at Piffany’s
Breakfast at Tiffany’s

Right Answer:
Breakfast at Tiffany’s

Q 35. Can you unjumble these letters?

Choices:

eaAegn eaS
crtiAc aSe
nticAtla aSe
riaictAd aSe

Right Answer:
riaictAd aSe

Q 36. Not just a food, but a title!

Choices:

Dried Figs and Jam
Sweet Pigs and Ram
Fried Eggs and Ham
Green Eggs and Ham

Right Answer:
Green Eggs and Ham

Q 37. Tricky, tricky. Can you work out the title of this song by un-jumbling the letters?

Choices:

iguusAomb dBins
iouAmsbit dKins
aDenogrus nMids
ousSpicusi ndsMi

Right Answer:
ousSpicusi ndsMi

Q 38. Are you a fan of this?

Choices:

Coat Opera
Moat Opera
Boat Opera
Soap Opera

Right Answer:
Soap Opera

Q 39. What a classic story!

Choices:

The Odd Cat and the Ape
The Bog Pig and the Pea
The Old Dog and the Bee
The Old Man and the Sea

Right Answer:
The Old Man and the Sea

Q 40. Which species are we talking about here?

Choices:

Golden Lion Ramarin
Golden Zion Pamarin
Holden Sion Lamarin
Golden Lion Tamarin

Right Answer:
Golden Lion Tamarin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ads